• اخبار دسته بندی شده

انتصاب دکتر فتحی بعنوان عضو ستاد تحول سلامت دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۲/۱۴ |
         انتصاب دکتر فتحی بعنوان عضو ستاد تحول سلامت دانشگاه
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: دکتر مسعود ناصری پور رییس دانشگاه طی حکمی دکتر فتحی را بعنوان  عضو ستاد تحول سلامت دانشگاه منصوب نمود.
متن ابلاغ به شرح زیر است:

سرکارخانم دکتر فتحی
 سرپرست محترم مجموعه مدد ایران

سلام علیکم
      بااحترام، باعنایت به نامه شماره ۱۲۱۷مورخ ۸/۱۱/۹۶ مقام عالی وزارت  درخصوص تشکیل ستاد تحول سلامت در دانشگاه ها نظربه تجارب، تعهدکاری وسوابق ارزشمند، جنابعالی به موجب این ابلاغ به عنوان عضو ستاد تحول سلامت دانشگاه منصوب می گردید، امیداست با بهره گیری از توان وشایستگی خود ودرسایه توجهات حضرت ولی عصر(عج) نسبت به  اجرای سیاست های طرح تحول سلامت و خدمت به هموطنان عزیز، اهتمام ورزید.
دکتر مسعود ناصری پور
رییس دانشگاه

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 3802 بار   |   دفعات چاپ: 20 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر