• پایگاه فرهنگسازی سلامت

انتصاب اعضای جدید کمیته‌ی تخصصی خیریه‌های بیمارستانی با حکم ریاست دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۲/۱۵ |
انتصاب اعضای جدید کمیته‌ی تخصصی خیریه‌های بیمارستانی با حکم ریاست دانشگاه
دکتر مسعود ناصری‌پور رییس دانشگاه طی حکمی اعضای جدید کمیته‌ی تخصصی خیریه‌های بیمارستانی دانشگاه را برگزید.
در حکم رییس دانشگاه آمده است:
با عنایت به بخشنامه مقام محترم وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مبنی بر تاسیس یک موسسه خیریه‌ی بیمارستانی در هر یک از مراکز آموزشی- درمانی به منظور ساماندهی در جلب، دریافت و توزیع کمک‌های مردمی و خیریه به نظام سلامت، جنابعالی به عنوان عضو کمیته تخصصی خیریه‌های بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی ایران منصوب می‌شوید. امید است در سایه‌ی لطف خداوند بزرگ و همت جنابعالی شاهد گسترش این اقدام نیکخواهانه در سطح دانشگاه باشیم.
دکتر سید علی جواد موسوی رییس و دکتر امیر حسین جلالی دبیر این کمیته خواهند بود. همچنین دکتر پروانه‌ سلحشوری، دکتر شهلا میرگلوبیات، دکتر نادر توکلی، دکتر مصطفی ده‌مرده‌ئی، دکتر صلاح‌الدین دلشاد و آقایان سلیمی آشتیانی، عرب و تنهایی دیگر اعضای کمیته خواهند بود.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 6637 بار   |   دفعات چاپ: 64 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر