• پایگاه فرهنگسازی سلامت

برگزاری جلسه هیأت امنای دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۲/۲۰ |
برگزاری جلسه هیأت امنای دانشگاه علوم پزشکی ایران
هجدهمین نشست هیأت امناء دانشگاه علوم پزشکی ایران (چهارمین جلسه سال96) روز 19 اسفند ماه 1396 در سالن شورای ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: در این جلسه دکترسید جواد حاجی میراسماعیل، دکتر سید عباس حسنی، دکتر رحمت ا...صادقیان و دکتر امیرحسین قاضی زاده هاشمی بعنوان اعضای هیأت امناء ، دکترمسعود ناصری پور رئیس دانشگاه و دبیر هیأت امناء، دکترملکی سرپرست دبیرخانه هیأت امناء، اعضای هیئت رئیسه و مدیران بودجه و مالی وحقوقی دانشگاه حضور داشتند.
ابتدا بودجه تفصیلی دانشگاه در سال 1397 ارائه شد و در ادامه برنامه عملیاتی سال 97 مطرح و مورد تصویب قرار گرفت. سپس دستورجلسات مشترک و پیشنهادی دانشگاه توسط دکترملکی سرپرست دبیرخانه هیأت امناء مطرح که با ارائه نظرات ارشادی و حمایت های اعضاء محترم هیأت امناء به منظور استمرار فعالیت های دانشگاه مورد تصویب قرارگرفت و در نهایت جلسه راس ساعت 15:30 خاتمه یافت .

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 932 بار   |   دفعات چاپ: 64 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر