• اخبار دسته بندی شده
  • پایگاه فرهنگسازی سلامت

شماره های تماس با ما 02186701

همکاری معاونت اجتماعی دانشگاه برای کمپین«رانندگی ایمن کنیم»

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۲/۲۰ |
همکاری معاونت اجتماعی دانشگاه برای کمپین«رانندگی ایمن کنیم»
دکتر موسوی معاون اجتماعی دانشگاه از همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران با کمپین (رانندگی ایمن کنیم )خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ؛  دکتر موسوی در مصاحبه به خبرنگار روابط عمومی عنوان کرد:  با توجه به نزدیک شدن به روزهای پایانی آخر سال و شروع سفرهای نوروزی ، حوادث تلخ جاده ای هم افزایش می یابد.
معاون اجتماعی دانشگاه بیان کرد: یکی از علل شایع مرگ و میر ، تصادفات و تروما می باشد که جزء گروه بیماری های غیر واگیر محسوب می شود و سالانه تعداد بی شماری از هموطنان جان خود را از دست می دهند.
وی افزود: متاسفانه در 25 اسفند سال گذشته دکتر افشین یداللهی یکی از پزشکان حاذق و شاعر توانا کشور در سانحه رانندگی فوت کرد ، به همین جهت برادر ایشان آرش یداللهی ، کمپین *ایمن رانندگی کنیم* راه اندازی نموده است.
دکتر موسوی گفت: کمپین ایمن رانندگی کنیم می تواند نقش موثری در کاهش حوادث ناگوار و میزان مرگ و میر ناشی از تصادفات داشته باشد.
وی اظهار کرد: معاونت اجتماعی دانشگاه که رسالت اجتماعی شدن را بر عهده دارد ، از این کمپین اجتماعی حمایت می کند و در راستای همکاری با این کمپین مقرر گردید تا دانشگاه علوم پزشکی ایران یک سری خدمات را ارائه نماید که از آن جمله توان به تشکیل جلسه برای معرفی این کمپین با سازمان نیروی انتظامی، اعلام این کمپین از طریق رسانه های جمعی ، معرفی کمپین ایمن رانندگی کنیم در همایش ها و کارگاه ها پیش رو، استفاده از سفیران سلامت ، طراحی بنر و تیزر اشاره کرد.

آدرس کمپین:
#ایمن_رانندگی_کنیم_افشین_یداللهی

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 666 بار   |   دفعات چاپ: 39 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر