• پایگاه فرهنگسازی سلامت

جذب نخبه و محقق گمنام حوزه زیست شناسی کشورمان در دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۲/۲۰ |
جذب نخبه و محقق گمنام حوزه زیست شناسی کشورمان در دانشگاه علوم پزشکی ایران
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: در راستای حمایت از نخبگان، دانشمندان و استعدادهای کشورمان، فرهنگ ترکی که شخصیتی صاحب‌نام در میان دانشمندان علم خزنده شناسی والبته گمنام در جامعه علمی کشورمان، به عنوان محقق در دانشگاه علوم پزشکی ایران آغاز به کار کرد.
فرهنگ ترکی دارای مدرک کارشناسی ارشد زیست شناسی، به خاطر ثبت جهانی دوزیستان نادر ایران و درج مقالات علمی در ژورنال های تخصصی دنیا در رشته زیست شناسی به شهرت رسیده است؛ این محقق تحقیقات خود را در استان لرستان به انجام رسانده  و طی 15 سال تلاش بی وقفه توانسته پژوهش‌های مفیدی را در مورد سمندر و وزغ لرستان در سال 2010 و 2011 انجام دهد و 9 گونه جدید را از فلات ایران و آناتولی در سطح بین‌المللی به ثبت برساند. وی همچنین دارای H-index=5است و تاکنون ده ها مقاله علمی در نشریات معتبر جهانی به چاپ رسانده است که از جمله آنها 22 مقاله ISI  را می توان نام برد.
جذب ترکی، با حمایت مسئولان دانشگاه علوم پزشکی ایران به ویژه دکتر ملکوتی معاون تحقیقات و فناوری،  به استناد بند 5 ماده 55 آئین نامه مالی و معاملاتی و بر اساس نظام پرداخت دانشگاه صورت پذیرفته است و مقرر است فعالیت پژوهشی خود را در مرکز تحقیقاتی علوم دارویی رازی ادامه دهد.
بنابر اظهارات دست اندرکاران و پرسنل معاونت پژوهشی دانشگاه، هدف از این کار جذب نیروهای نخبه کشور در مراکز تحقیقاتی داخلی، تکریم جایگاه نخبگان، توسعه رویکرد حمایتی از استعدادهای ناب علمی و ... اعلام شده است و همچنین این موضوع  که با چنین حمایت هایی می توانیم سرمایه‌های عظیم انسانی مملکت را حفظ، و زمینه توسعه و پیشرفت هر چه بیشتر میهن عزیزمان را به ارمغان بیاوریم.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 1031 بار   |   دفعات چاپ: 70 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر