• پایگاه فرهنگسازی سلامت

برگزاری یازدهمین کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان ملارد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۲/۲۱ |
برگزاری یازدهمین کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان ملارد
 روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: یازدهمین نشست کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان ملارد روز شنبه مورخ 19 اسفندماه 1396 با حضور دکتر عبادی فرد آذر معاون بهداشتی و دکتر موسوی معاون اجتماعی دانشگاه و سایر اعضای کارگروه به ریاست شاهقلیان معاون سیاسی انتظامی فرماندار، دبیری دکتر عسگری مدیر شبکه بهداشت و درمان ملارد تشکیل گردید.
در این نشست دکتر عسگری ضمن تقدیر و تشکر از ریاست کارگروه و حمایت های ایشان در طی سال ، مجموعه فرمانداری و تمامی اعضای کارگروه همراه با نمایش پاور پوینت به بررسی مصوبات سال 96 پرداخت.
 سپس دکتر عبادی فرد آذر ضمن تشکر از تمامی ارگان های مداخله کننده در دستیابی به اهداف کارگروه سلامت و امنیت غذایی، به لزوم خدمت رسانی هرچه بیشتر به  مردم  این شهرستان تأکید داشت.
همچنین در خصوص  پروژه استحصال برق از زباله در سایت زباله اخترآباد، تحقیقات انجام گرفته در خصوص شیوع آنفلوانزای مرغی در منطقه رهنمودهایی را ارائه نمود.
در ادامه دکتر موسوی درخصوص آسیب های اجتماعی تحمیل شده به وزارت بهداشت، لزوم همکاری و همراهی همه ارگان ها در راستای رفع این آسیب ها، لزوم بکارگیری سازمان های مردم نهاد، نیز همراهی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران و امکان دعوت از  سایر دانشگاه های کشور به عنوان بازوهای فکری مجموعه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان جهت دستیابی هرچه بهتر و بیشتر به اهداف تأکید داشت.
در انتهای جلسه دکتر عسگری از محمودی ریاست دادگستری شهرستان، جبله دادستان شهرستان، رنجبر ریاست دادگاه صفادشت، اسدالهی قاضی دادگاه ملارد، با تقدیم لوح تقدیر ، تشکر و قدر دانی نمود.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 312 بار   |   دفعات چاپ: 21 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر