• پایگاه فرهنگسازی سلامت

کسب عنوان مقاله برتر انگلیسی در جشنواره شمس توسط دکتر کشکولی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۲/۲۱ |
کسب عنوان مقاله برتر انگلیسی در جشنواره شمس توسط دکتر کشکولی

دکتر بهمنی کشکولی استاد گروه مرکز تحقیقات چشم دانشگاه علوم پزشکی ایران موفق به کسب عنوان برترین مقاله انگیسی در  دهمین جشنواره چشم پزشکی و علوم بینایی شمس گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ؛ در این مراسم بر اساس رای هیات داوران، عنوان برترین مقاله انگیسی توسط دکتر بهمنی کشکولی استاد گروه مرکز تحقیقات چشم دانشگاه علوم پزشکی ایران کسب شد.
این برنامه با معرفی برگزیده دسته رقابتی،  تجلیل از نخبگان و افتخارات جشنواره دهم و اعطای جوایز ادامه یافت.
گفتنی است دهمین جشنواره چشم پزشکی و علوم بینایی شمس روز پنج شنبه ۱۰ اسفند۹۶ برگزار شد.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 2312 بار   |   دفعات چاپ: 65 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر