• پایگاه فرهنگسازی سلامت

شماره های تماس با ما 02186701

آدرس

برگزاری آخرین جلسه هم اندیشی سرپرستان مراکز خدمات جامع سلامت مرکز بهداشت شمال غرب

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۲/۲۱ |
آخرین جلسه  هم اندیشی سرپرستان مراکز خدمات جامع سلامت مرکز بهداشت شمال غرب مورخ 20 اسفندماه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، آخرین جلسه هم اندیشی سرپرستان مراکز خدمات جامع سلامت با حضور دکتر گلشنی و سرپرستان مراکز خدمات جامع سلامت روز یکشنبه 20 اسفندماه در دفتر ریاست مرکز بهداشت شمال غرب برگزار گردید.
در ابتدا دکتر گلشنی ضمن تقدیر و تشکر از تلاش های همکاران و تبریک سالروز ولادت حضرت فاطمه (س) و روز زن به مرور برخی از دستاوردهای مرکز در سال 96 پرداخت و بر ضرورت حفظ و صیانت از این دستاوردها و ارتقاء بیش از پیش فرایند عملکرد و خدمات تاکید نمود.
ایشان ضمن تبیین رویکرد مرکز در سال آتی در خصوص فرمول اضافه کار در سال 97 توضیحاتی را بیان کرد.
سپس آخرین آمار مربوط به ثبت جمعیت و خدمات در سامانه سیب را ارائه و خاطر نشان کرد که این موفقیت چشمگیر حاصل کارتیمی و تلاش تمامی همکاران ستادی و محیطی بوده است.
دکتر گلشنی افزود : که با توجه به ابلاغ بخشنامه وزیر و تاکید معاونت بهداشتی در طی ایام نوروزی، مراکز خدمات جامع سلامت در آماده باش بوده و بایستی همه همکاران توجه ویژه ای به این مهم داشته باشند.
در ادامه این جلسه هر یک از سرپرستان مراکز به بیان دیدگاه ها و مسائل جاری پرداختند  و همچنین از زحمات و حمایت های ریاست مرکز و سایر واحد های ستادی تقدیر نموده و اعلام کردند با توجه به اقدامات بسیار مناسبی که در راستای تکریم پرسنل صورت پذیرفته است شاهد رضایتمندی اغلب پرسنل هستیم.
در پایان جلسه دکتر صاحب زاده و دکتر اردلان به جمع بندی موارد مطروح شده  پرداختند.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 309 بار   |   دفعات چاپ: 15 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر