• پایگاه فرهنگسازی سلامت

شماره های تماس با ما 02186701

آدرس

بازدید استاندار و هیئت همراه از پروژه احداث بیمارستان 160 تختخوابی شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۲/۲۲ |
روابط عمومی دانشگاه: مهندس مقیمی استاندار تهران و هیئت همراه، حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا میراحمدی امام جمعه معزز شهرستان، ناصربخت فرماندار شهرستان، محمودی نماینده مجلس شورای اسلامی، دکتر میرشریفی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس، رئیس و اعضا شورای اسلامی شهر و شهرستان، جمعی از روسا و مدیران ادارات و نهادهای تابعه روز دوشنبه مورخ 21 اسفند ماه 1396 از پروژه احداث بیمارستان 160  تختخوابی شهرستان قدس بازدید نمودند.

دکتر سیدحسین میرشریفی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس در این بازدید ضمن عرض خیر مقدم و خوش آمدگویی به بازدید کنندگان ، حضور استاندار و هیئت همران را مایه مباهات و دلگرمی مدیران و هموطنان شهرستان قدس دانست و  ایشان را از نزدیک در جریان میزان پیشرفت پروژه مذکور قرار داد.
 وی بیان داشت: فاز اول احداث در بهمن ماه سال جاری به پایان رسیده و در حال حاضر پیمانکار قبلی در حال برچیدن کارگاه است. مناقصه انتخاب پیمانکار فاز دوم انجام و شرکت منتخب همزمان با تجهیز کارگاه برای اجرای فاز دوم علاوه بر شارپ نقشه ها نسبت به کرسی چینی اقدام می نماید.
همچنین در ادامه سفر استاندار تهران به شهرستان قدس، جلسه شورای برنامه ریزی استان مشترک با کمیته برنامه ریزی این شهرستان نیز با حضور تمامی روسا و مدیران ادارات در سالن اجتماعات فرمانداری شهرستان قدس برگزار گردید.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 349 بار   |   دفعات چاپ: 16 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر