• پایگاه فرهنگسازی سلامت

برگزاری کارگاه ملی کارآفرینی و ارزش آفرینی در دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۲/۲۲ |
برگزاری کارگاه ملی کارآفرینی و ارزش آفرینی در دانشگاه علوم پزشکی ایران
کارگاه ملی کارآفرینی و ارزش آفرینی در دانشگاه علوم پزشکی ایران از روز دوشنبه 21 اسفند ماه 1396 در دانشگاه آغاز به کار کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ؛ کارگاه دو روزه کارآفرینی و ارزش آفرینی به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی ایران  از روز دوشنبه 21 اسفندماه آغاز گردیده و  تا مورخ 22 اسفند ادامه دارد.
دکتر امید پورنیک  رییس مرکز رشد و بالندگی دانشگاه در خصوص برگزاری این کارگاه عنوان داشت: به منظور ارتقاء دوره کارآفرینی و ارزش آفرینی ، کارگاه دو روزه در دانشکده پیراپزشکی دانشگاه در حال انجام است که در این دوره فشرده ، دانشجویان از 17دانشگاه سراسر کشور و در رشته های مختلف پزشکی و صنعتی حضور دارند و آموزشهای لازم  را فرا می گیرند .
عضو هیئت علمی دانشگاه بیان کرد:  لازم به ذکر است دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ایران که در المیپاد علمی شرکت می نمایند در این کارگاه حضور دارند تا برای شرکت در آزمون آماده گردند و زمینه های علمی مورد نیاز را بیاموزند.
دکتر امید پورنیک خاطر نشان کرد: پیرو برگزاری کارگاه ملی کارآفرینی و ارزش آفرینی، طی 3 روز آینده شاهد برگزاری برنامه ملی هکتون در دانشگاه علوم پزشکی ایران هستیم تا دانشجویان ، محققان به صورت علمی با پدیده ایده پردازی، کارآفرینی و تولید محصول آشنا شوند .
گفتنی است برنامه ملی هکاتون از تاریخ 23 لغایت 25 اسفندماه در مرکز برگزاری همایش های بین المللی رازی برگزار می گردد.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 969 بار   |   دفعات چاپ: 88 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر