• پایگاه فرهنگسازی سلامت

آغاز بازدید های نوروزی در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱/۱ |
آغاز بازدید های نوروزی در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران
در اولین روز از آغاز سال نو دکتر‌عبادی فرد آذر معاون بهداشتی،دکتر توکلی معاون درمان دانشگاه از ایستگاه سلامت نوروزی شهرستان شهریار بازدید به عمل آوردند.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران:  دکتر‌عبادی فرد آذر معاون بهداشتی و دکتر توکلی معاون درمان دانشگاه روز اول فروردین ماه 1397 از ایستگاه سلامت نوروزی شهرستان شهریار و بیمارستان امام سجاد بازدید نمودند.
در این بازدید ابتدا ضمن تبریک سال نو به کارکنان مستقر در ایستگاه ، بر روند ارایه خدمات داده  شده توسط پایگاه های اورژانس ۱۱۵ شهریار و ایستگاه سلامت نوروزی نظارت به عمل آورده و توصیه های در خصوص تلاش جهت خدمات رسانی هر چه مطلوب تر به مردم ارائه نمودند.
سپس با حضور در بیمارستان امام سجاد شهریار، ضمن تبریک سال نو به پرسنل بیمارستان و بیماران و بازدید از بخش های مختلف بیمارستان گزارشی از چگونگی  اقدامات درمانی و تعداد بیماران بستری در اولین روز تعطیلات سال نو و کیفیت و چگونگی حضور پرسنل در ایام یاد شده، دریافت نمودند.
همچنین کمبودها و تجهیزات مورد نیاز بخش های مختلف را  جهت ارتقا کیفیت ارائه درمان به بیماران شناسایی نموده و قول مساعد  در این زمینه را دادند. سپس ایشان از چند نفر از بیماران بستری عیادت و با آنها گفتگو کردند.
گفتنی است جلسه ای نیز با حضور مسئولین بهداشت محیط و حرفه ای و مهندس خاک شناسی شبکه بهداشت و درمان ملارد برگزار شد که معاونین بر لزوم رعایت موازین بهداشتی تاکید ورزیدند.
لازم به ذکر است بازدید های نوروزی معاونت های درمان و بهداشت تا پایان‌طرح سلامت نوروزی ادامه خواهد داشت.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 929 بار   |   دفعات چاپ: 52 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر