• پایگاه فرهنگسازی سلامت

بازدید نوروزی معاون درمان وزارت بهداشت از مرکز آموزشی و درمانی شهید هاشمی نژاد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱/۵ |
بازدید نوروزی معاون درمان وزارت بهداشت از مرکز آموزشی و درمانی شهید هاشمی نژاد
دکتر جان بابایی معاون درمان وزیر بهداشت با حضور در بیمارستان شهید هاشمی نژاد تهران در پنجمین روز از فرودین ماه از نزدیک در جریان روند ارائه خدمات به بیماران بستری در این مرکز قرار گرفت.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: دکتر جان بابائی معاون درمان وزارت بهداشت با همراهی دکتر توکلی معاون درمان دانشگاه، دکتر نژاد جواد مدیر درمان و با همراهی جمعی از مسئولین وزارت بهداشت روز یکشنبه 5 فروردین ماه 1397 از مرکز آموزشی و درمانی شهید هاشمی نژاد دیدن به عمل آوردند.
دکتر جان بابائی ضمن بازدید از بخشهای اورژانس و ای سی یو ، مباحثی را در خصوص چگونگی ارایه خدمات درمانی در ایام تعطیلات نوروز مطرح نمود.
 در ادامه دکتر توکلی معاون درمان دانشگاه گزارش مختصری از عملکرد کلی دانشگاه علوم پزشکی ایران در خصوص خدمات مطلوب درمانی و بهداشتی به مراجعه کنندگان و مسافرین نوروزی در چند روز گذشته مبادرت نمود.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 1070 بار   |   دفعات چاپ: 73 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر