• پایگاه فرهنگسازی سلامت

دیدار نوروزی وزیر بهداشت و معاونین با رییس و اعضای هیئت رئیسه دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱/۱۴ |
دیدار نوروزی وزیر بهداشت و معاونین با رییس و اعضای هیئت رئیسه دانشگاه
دیدار نوروزی وزیر بهداشت و معاونین با رییس دانشگاه، اعضای هیئت رئیسه، مدیران ارشد، کارکنان و اعضاء هیئت علمی دانشگاه  روز سه شنبه ۱۴ فروردین ماه 1397 در  مرکز همایشهای بین المللی رازی برگزار شد.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: دیدار نوروزی دکتر هاشمی وزیر بهداشت و معاونین با دکتر ناصری پور رییس دانشگاه، اعضای هیئت رئیسه، مدیران ارشد، کارکنان و اعضاء هیئت علمی دانشگاه  روز سه شنبه ۱۴ فروردین ماه 1397در مرکز همایشهای بین المللی رازی برگزار گردید.
در این مراسم دکتر ناصری پور رییس دانشگاه ضمن تبریک فرا رسیدن سال جدید از حمایت مسئولین وزارت بهداشت در پیشبرد اهداف دانشگاه قدردانی و بیان نمود: سال 96با تمام سختیها به پایان رسید، امیدوارم سال جدید سالی سرشار از خیر و برکت برای همه به ویژه دانشگاه علوم پزشکی ایران باشد.
رییس دانشگاه اظهار کرد: وزارت بهداشت در سال پیش فعالیتهای گسترده ای در زمینه درون بخشی و برون بخشی داشته است ، بویژه در خصوص طرح تحول سلامت که ثمره خوب دولت قبل بوده است .
دکتر ناصری پور گزارشی از اقدامات انجام شده معاونت های مختلف دانشگاه علوم پزشکی ایران در نیمه دوم سال 96 ارائه داد و از مقام وزارت بهداشت درخواست نمود تا دانشگاه علوم پزشکی ایران را به عنوان قطب IT دانشگاه های علوم پزشکی ایران معرفی نماید.
در این جلسه  که معاونین، مدیران، روسای بیمارستانها، دانشکده ها، مراکز بهداشتی درمانی و جمعی از اعضای هیئت علمی  و پرسنل دانشگاه حضور داشتند، حاضرین پیشنهادات و نظرات خود را برای پیشبرد اهداف دانشگاه به سمع و نظر وزیر بهداشت و رییس دانشگاه رساندند و در زمینه مسائل مختلف آموزشی و پژوهشی بحث و تبادل نظر شد.
گفتنی است در ادامه دیدار نوروزی رییس دانشگاه و اعضای هیئت رئیسه با کارکنان دانشگاه از ساعت ۱۰:۴۵ الی ۱۱:۴۵ برگزار گردید.

برای دریافت تصاویر بیشتر اینجا کلیک نمائید .

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 1328 بار   |   دفعات چاپ: 65 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر