• پایگاه فرهنگسازی سلامت

شماره های تماس با ما 02186701

آدرس

جلسه عملیاتی شدن پایش سلامت کارکنان در مرکز کوهورت با حضور دکتر ناصری پور برگزار شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱/۱۸ |
جلسه عملیاتی شدن پایش سلامت کارکنان در مرکز کوهورت با حضور رییس دانشگاه صبح روز شنبه 18 فروردین ماه 1397در سالن شورا تشکیل گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ در این جلسه دکتر ناصری پور رییس دانشگاه، دکتر ملکوتی معاون تحقیقات و فناوری، دکتر شفائی معاون دانشجویی فرهنگی، دکتر متولیان رییس مرکز مطالعه کوهورت سلامت کارکنان ایران  و خانم دکتر ناصری پور رییس درمانگاه دانشجویی فرهنگی  حضور داشتند.
دکتر ناصری پور بیان کرد: پیرو جلسات قبل، تا پایان سال 97 باید آزمایشات بالینی و غربالگری کارکنان وزارت بهداشت ، دانشگاه علوم پزشکی ایران و دانشگاه صنعتی شریف انجام گیرد.
رییس دانشگاه خاطر نشان کرد: برای عملیاتی شدن این طرح باید جلسات لازم با حضور نمایندگان مرتبط و معاونت درمان و توسعه دانشگاه  در خصوص تامین نیروی لازم ، نحوه پرداخت ها و چرخش کار صورت پذیرد و برنامه ریزی لازم تدوین گردد.
وی افزود: از تمام ظرفیت موجود در دانشگاه و بیمارستانها استفاده شود تا این مهم در اسرع وقت محقق گردد.
دکتر ناصری پور تصریح کرد: باید برای عملیاتی شدن طرح پایش سلامت کارکنان، انگیزه لازم در پرسنل ایجاد گردد، همچنین مراحل  اجرا این برنامه بررسی شود و یک سیستم نوبت دهی دقیق برای این کار در نظر گرفته شود.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 978 بار   |   دفعات چاپ: 48 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر