• پایگاه فرهنگسازی سلامت

شماره های تماس با ما 02186701

آدرس

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران مطرح کرد؛ ارائه جدیدترین دستاوردهای علمی در جراحی‌های لیزری عیوب انکساری

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱/۱۹ |
ارائه جدیدترین دستاوردهای علمی در جراحی‌های لیزری عیوب انکساری
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران، از ارائه جدیدترین دستاوردهای علمی در حوزه جراحی‌های لیزری رفع عیوب انکساری در همایش بهاره چشم پزشکی ایران خبر داد.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر سید جواد هاشمیان در آستانه برگزاری همایش بهاره چشم‌پزشکی در ارتباط با موضوع چالش‌های درمانی انتخابی در درمان جراحی‌های لیزری عیوب انکساری، گفت:‌ امروزه پیشرفت‌های زیادی در این حوزه ایجاد شده و جراحی‌های لیزری به روش‌های مختلفی همچون جراحی لیزری سطح قرنیه انجام می‌شود.
وی افزود: روش‌هایی همچون لازک، پی‌آرکی، ترانس اپی تلیال پی‌آرکی، از جمله روش‌های لیزری سطح قرنیه به شمار می‌روند که انتخاب هرکدام از این روش‌ها بستگی به شرایط فرد مورد نظر برای جراحی دارد.
دکتر هاشمیان از ارائه جدیدترین دستاوردهای علمی در حوزه جراحی‌های لیزری عیوب انکساری خبر داد و افزود: تکنیک‌های روز دنیا در حوزه جراحی‌های لیزری عیوب انکساری، سلامت در روش‌ها، عوارض جراحی و نتایج درازمدت از جمله موضوعاتی بوده که در بخش درمان جراحی‌های لیزری عیوب انکساری در همایش بهاره چشم‌پزشکی مورد بحث و گفتگو قرار می‌گیرد.
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت:‌ ۸ تا ۹ نفر از اساتید که سابقه طولانی در حوزه جراحی‌های لیزری برای رفع عیوب انکساری دارند و از روش‌های مختلف در این زمینه استفاده کرده‌اند، تجارب خود را به اشتراک می‌گذارند.
مسئول محور چالش‌های روش درمانی انتخابی در درمان جراحی‌های لیزری عیوب انکساری بیان داشت: ابتدا به مدت ۲۰ دقیقه توسط اساتید آخرین پیشرفت‌ها و روش‌های جدید درمانی در حوزه رفع عیوب انکساری ارائه خواهد شد.
دکتر هاشمیان خاطرنشان  کرد: همه همکارانی که در این بخش شرکت می‌کنند نیز می‌توانند نظرات خود را در مورد گزینه‌های درمانی ارجح  ارایه نمایند.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 575 بار   |   دفعات چاپ: 71 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر