• پایگاه فرهنگسازی سلامت

شماره های تماس با ما 02186701

آدرس

برنامه بزرگداشت روز جهانی آگاهی افزایی درباره اتیسم در دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان برگزار شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱/۲۰ |
برنامه بزرگداشت روز جهانی آگاهی افزایی درباره اتیسم روز دوشنبه  ۲۰فروردین ۹۷ با حضور دکتر بوالهری درسالن اجتماعات دانشکده علوم رفتاری وسلامت روان برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه:  برنامه بزرگداشت روز جهانی آگاهی افزایی درباره اتیسم روز دوشنبه  ۲۰ فروردین ۹۷ با حضور دکتر بوالهری رییس دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان و اعضای هیئت علمی دانشگاه درسالن اجتماعات دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان برگزار گردید.
در این مراسم دکتر بوالهری ضمن خیرمقدم به همه حضار عنوان داشت : با وجودکلینیک ویژه و اساتید مجرب در این راه کوشش می نماییم تا آگاهی افراد افزایش پیدا کرده و بتوانیم کمک کوچکی برای بیماران اتیسمی باشیم.
دکتر مسعود احمدزاده اصل عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران، تشخیص بیماری اوتیسم در سنین پایین را کلید درمان این اختلال عصبی دانست و گفت: علایم اوتیسم در سنین کمتر از ۶ ماهگی نیز قابل شناسایی است.
عضو هیات علمی دانشگاه اظهار کرد: این اختلال بیشتر در سنین بالای ۲ سالگی تشخیص داده می شود و این بزرگترین مشکلی است که پزشکان و متخصصان این حوزه با آن مواجه هستند.
وی با اشاره به اینکه پنج سال اول زندگی، سال های طلایی برای شناسایی این اختلال است، گفت: هرچه زودتر این اختلال شناسایی شود، درمان ها موثرتر است و مبتلایان می توانند زندگی بهتری داشته باشند.
دکتر احمدزاده اصل ادامه داد: خانواده ها نسبت به علایم اختلال اوتیسم باید حساس باشند و در صورت مراجعه به موقع به روان شناسان، روان پزشکان، پزشکان عمومی و بهورزان، می توانند علایم اولیه را شناسایی کنند و در صورت احتمال ابتلا، کودکان را به مراکز تخصصی ارجاع دهند تا مراحل درمان آنان انجام شود.
دکتر متیرا حکیم شوشتری عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز درخصوص علائم این بیماری توضیح داد: شایعترین علایمی که کودکان مبتلا به این بیماری دارند، این است که نسبت به محیط واکنش مناسب نشان نمی دهند و روابط اجتماعی آنان کمتر از سایر کودکان است.
وی ادامه داد: این افراد برخی اوقات به صداکردن واکنش نشان نمی دهند و تصور می شود که ناشنوا هستند اما در مواقع دیگر به صداهای کوچک حساسیت زیادی نشان می دهند و معمولا این صداها آنان را آزار می دهد.
وی درمورد نامگذاری روز ۱۳ فروردین ماه مصادف با دوم آوریل به عنوان روز اوتیسم گفت: یازده سال از زمان نامگذاری این روز از سوی سازمان جهانی بهداشت می گذرد و در بسیاری از کشورها ازجمله ایران این اختلال مورد توجه بیشتری قرار گرفته است.
فوق تخصص روانپزشکی کودک و نوجوان ادامه داد: شاهد هستیم این موضوع مورد توجه بسیاری از خانواده ها قرار گرفته است و آنان برای غربالگری کودکان کمتر از ۲ سال خود به پزشکان مراجعه می کنند.
وی اظهار کرد: امسال این روز به عنوان توانمندسازی دختران و زنان مبتلا به اوتیسم نامگذاری شده است که امیدوارم ما هم به این سمت برویم تا بتوانیم موانع و مشکلات این قشر را کاهش دهیم.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 636 بار   |   دفعات چاپ: 60 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر