• پایگاه فرهنگسازی سلامت

عید مبعث روز بعثت پیامبر ختمی مرتبت مبارک باد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱/۲۲ |
عید مبعث روز بعثت پیامبر ختمی مرتبت مبارک باد
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: بیست و هفتم رجب یکی از بزرگ ترین اعیاد اسلامی است. روزی است که رسول خدا(ص) به پیامبری مبعوث شد و وحی بر آن حضرت نازل گشت. بیست و هفتم رجب روز ولادت اسلام است و روزی است که مردم از ظلمات بیرون آمدند و به نور پیوستند، لذا بر امت است که امروز را درسراسر جهان جشن بگیرند و شادمانی کنند، جشنی بزرگ که سزاوار این روزبسیار بزرگ باشد.
«هو الذی بعث فی الامیین رسولا منهم یتلو علیهم آیاته و یزکیهم و یعلمهم الکتاب والحکمه و ان کانوا من قبل لفی ضلال مبین».
حضرت امیرالمومنین (ع) دوران بعثت را چنین تعریف می کند:
«پیامبر در حالی برانگیخته شد که مردم در فتنه ها و آشوب ها و سرگردانی های دوران جاهلیت گرفتار بودند، همان فتنه ها که طناب خانه دین را می گسست و ستون های ساختمان یقین را درهم می ریخت. در اصل دین اختلاف افتاده و مطلب بر مردم مشتبه شده بود، آن سان که راه رهایی از آن حیرت ها و سردرگمی ها تنگ شده و مصدر هدایت وراهنمایی از دیدگانشان مخفی مانده بود.»
پس راه حق گمنام و کوری ضلالت، جهان را فراگیر شده بود. خداوند و پروردگار خودرا نافرمانی می کردند و شیطان دور شده از رحمت الهی را اطاعت می نمودند. ایمان ازمیان رفته بود و ستون هایش درهم ریخته و نشانه هایش ناشناخته مانده و راه هایش فرسوده و جاده هایش برطرف شده بود.
شیطان را فرمان می بردند و در راه هایش گام می نهادند و به آبخورهایش سر می زدندو شیطان پرچم های خود را توسط آنان برافراشته می کرد. در فتنه هایی که مردم راپایمال نموده و همگی در آن سرگردان و گرفتار آمده بودند...»(نهج البلاغه، خطبه 2)
عید مبعث این روز بسیار فرخنده بر عموم مسلمین جهان تبریک و تهنیت باد.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 240 بار   |   دفعات چاپ: 17 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر