• اخبار دسته بندی شده

شماره های تماس با ما 02186701

آدرس

برگزاری جلسه آموزش سلامت در مراکز خدمات جامع سلامت ، واحدهای تحت پوشش توسط مرکز بهداشت غرب تهران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱/۲۶ |
جلسه آموزش سلامت ویژه کارورزان  پزشکی اجتماعی  دانشگاه  در مراکز خدمات جامع سلامت، واحدهای تحت پوشش در خصوص آشنایی با خدمات طرح تحول سلامت روز 26 فروردین ماه 1397 برگزار شد.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: این جلسه  با حضور کارورزان پزشکی اجتماعی، خانم ثابت روحانی مربی دانشجویان در محل سالن نور برگزار گردید.
در این جلسه نیکخواه کارشناس گسترش درخصوص برنامه تحول سلامت و نحوه اجرایی شدن آن در مراکز خدمات جامع سلامت و  واحدهای تابعه توضیحاتی ارائه نمود .
در ادامه دکتر تقی زاده مسول آموزش سلامت در زمینه برنامه خود مراقبتی و حیطه های آن ،  اهداف برنامه خود مراقبتی، نحوه آموزش سفیران سلامت خانوار و اپلیکیشن های برنامه  مطالبی بیان نمود.
 خانم علی نیا کارشناس بیماری های غیر واگیر نیز برنامه ایراپن و وظایف پزشک در این زمینه را شرح داد . سپس دانشجویان در کلینک بیماری های رفتاری مرکز والفجر حضور یافتند و به صورت عملی توسط دکتر لسان پزشکی سرپرست کلینک با خدمات  این مرکز آشنا شدند و با حضور در فیلد به مدت ده روز به صورت عملی با  خدمات حوزه سلامت آشنا خواهند شد.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 29 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر