• اخبار دسته بندی شده

برگزاری جلسه دهم شورای عالی پیوند در معاونت درمان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱/۲۶ |
برگزاری جلسه دهم شورای عالی پیوند در معاونت درمان
دهمین جلسه شورای عالی پیوند روز چهارشنبه ۲۲ فروردین ۱۳۹۷  در دفتر ریاست معاونت درمان دانشگاه برگزار شد.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: دهمین جلسه شورای عالی پیوند روز چهارشنبه ۲۲ فروردین ۱۳۹۷  با حضور دکتر توکلی معاون درمان، دکتر زراعتیان نژاد سرپرست opu ، مزدکی رئیس امور مالی و سرابی رئیس بودجه دانشگاه و مسئولین ذی ربط در دفتر ریاست معاونت درمان دانشگاه برگزار گردید.
در ابتدای جلسه دکتر توکلی ضمن خوشامدگویی به مدعوین در خصوص اهداف اصلی شورای عالی پیوند دانشگاه علوم پزشکی ایران  که همانا سیاستگذاری در خصوص توسعه و ارتقای بخشهای پیوند، برداشت اعضا، نسوج پیوندی می باشد ، مطالبی را بیان نمود.
سپس دکتر زراعتیان نژاد سرپرست opu به ارایه گزارشی در خصوص فعالیت های چند ماه گذشته این واحد پرداخت و در خصوص نیازهای مورد نظر این واحد جهت رسیدن به نقطه مطلوب مطالبی را بیان کرد.
از مهمترین مباحث این جلسه میتوان به تعامل مراکز درمانی، نظارت بر نحوی عملکرد واحدopu، برنامه ریزی جهت بودجه بندی و پرداخت ها و همچنین تامین تجهیزات پزشکی و ملزومات با هماهنگی معاونت های ذی ربط اشاره نمود

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 136 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر