• اخبار دسته بندی شده

برگزاری جلسه بررسی نظام پرداخت مبتنی بر عملکرد در معاونت درمان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱/۲۶ |
برگزاری جلسه بررسی نظام پرداخت مبتنی بر عملکرد در معاونت درمان
جلسه بررسی نظام پرداخت مبتنی بر عملکرد در معاونت درمان  مورخ 22 و 23 فروردین ماه 1397 با حضور روسا و مدیران بیمارستان ها در سالن اجتماعات معاونت درمان برگزار شد.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: در این جلسه درخصوص هماهنگی، رفع مشکلات و ایرادات و ابهامات مراکز درمانی بحث و تبادل نظر شد.
طبق تاکیدات دکتر ناصری پور رییس دانشگاه مبنی بر حرکت دانشگاه علوم پزشکی ایران به سمت پرداختهای عادلانه در سطح بیمارستان ها و برگزاری جلسات متعدد در خصوص اجرایی نمودن آن ، از ابتدای اردیبهشت  ماه و طبق زمانبندی تعیین شده برای مراکز درمانی و آموزشی، دکتر توکلی معاون درمان و دکتر قنبری مدیر پرستاری، میزبان نمایندگان و مدیران مراکز بود تا با بررسی موردی لیست پرداختی به رفع ایرادات و شبهات آنان بپردازند.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 36 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر