• پایگاه فرهنگسازی سلامت

برگزاری مسابقه هنری، آموزشی به مناسبت هفته سلامت توسط معاونت آموزشی دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱/۲۷ |
برگزاری مسابقه هنری، آموزشی به مناسبت هفته سلامت توسط معاونت آموزشی دانشگاه
معاونت آموزشی دانشگاه به مناسبت هفته سلامت مسابقه هنری، آموزشی ویژه اعضای هیئت علمی، کارمندان و دانشجویان برگزار می کند.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: به اطلاع تمامی اعضای هیئت علمی، کارمندان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ایران می رساند معاونت آموزشی دانشگاه به مناسبت هفته سلامت اقدام به برگزاری مسابقه هنری و آموزشی در قالب نقاشی، عکس، شعر، کاریکاتور، بسته های گرافیکی و .... کرده است.
لذا از علاقه مندان و شرکت کنندگان محترم تقاضا می شود آثار خود را حداکثر تا پایان وقت اداری روز چهارشنبه مورخ ۲۹ فروردین ۱۳۹۷ به آدرس edc@iums.ac.ir ارسال نمایند و یا به صورت حضوری به ساختمان ستاد مرکزی، طبقه دوم، معاونت آموزشی دانشگاه، اتاق ۲۵۲ سرکار خانم سراوانی تحویل دهند. شایان ذکر است به ۳ آثار برتر جوایزی اهدا خواهد شد.

محوراصلی:  "پوشش همگانی سلامت: برای همه، در همه جا"

محورهای فرعی:
•    تولید نرم افزارهای سلامت محور
•    روش های نوین آموزش سلامت به جامعه
•    حیطه آزاد آموزش پزشکی

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 555 بار   |   دفعات چاپ: 55 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر