• اخبار دسته بندی شده
  • پایگاه فرهنگسازی سلامت

شماره های تماس با ما 02186701

آدرس

برگزاری جشن تولد برای کودکان زلزله زده ی مناطق غرب کشور با حضور مریم خدارحمی بازیگر سینما و تلویزیون

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱/۲۷ |
معاونت بهداشتی دانشگاه به مناسبت عید بزرگ مبعث، برای کودکان متولد فروردین ماه در مناطق زلزله زده ی غرب کشور مراسم جشن تولد برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: در آستانه عید بزرگ مبعث و با حضور مریم خدارحمی برای کودکان متولد فروردین ماه در مناطق زلزله زده ی غرب کشور مراسم جشن تولد برگزار شد.
امین طهماسبی کارشناس سلامت روان اعزامی معاونت بهداشتی به مناطق غرب کشور هدف از برگزاری این مراسم را افزایش نشاط و امید برای کودکان محله ی قلعه گبری سرپل ذهاب و خانواده های ایشان بیان کرد و گفت: تلاش بر این است تا با ایجاد اوقاتی شاد و مفرح، امیدبه زندگی و روحیه ی خودباوری را در این مناطق ارتقا دهیم.
مریم خدارحمی بازیگر سینما و تلویزیون کشور نیز از اقدامات مطلوب داوطلبانه و خیرخواهانه ی کارشناسان سلامت روان اعزامی معاونت بهداشتی دانشگاه ایران تقدیر و تشکر کرد.
در این برنامه هدایایی که با همت معاونت بهداشتی دانشگاه و توسط خیرین سلامت تهیه شده بود به این کودکان اعطا شد.
گفتنی است از زمان وقوع زلزله در مناطق غرب کشور تاکنون، معاونت بهداشتی دانشگاه به منظور کمک به ارتقای وضعیت بهداشتی تیم هایی متشکل از متخصص پزشک کارشناسان سلامت روان و مبارزه با بیماریها و بهداشت محیط خود را به این مناطق اعزام کرده است.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 134 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر