• اخبار دسته بندی شده

بازدید کارشناسان یونیسف از مرکز آموزشی درمانی حمایت مادران شهید اکبر آبادی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱/۲۷ |
بازدید کارشناسان یونیسف از مرکز آموزشی درمانی حمایت مادران شهید اکبر آبادی
 کارشناسان یونیسف به منظور برنامه پیشگیری از انتقال اچ آی وی از مادر به نوزاد از مرکز آموزشی درمانی حمایت مادران شهید اکبر آبادی بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ؛ در راستای اجرای برنامه پیشگیری از انتقال اچ ای وی از مادر به نوزاد (PMTCT) دکتر ایدر دانگردرج، متخصص اچ آی وی /ایدز و سلامت نوجوانان دفتر منطقه ای یونیسف ، دکتر مریم سر گلزایی مقدم کارشناس اداره کنترل ایدز وزارت بهداشت، دکتر فروغ پور حیدری کارشناس مسئول بیماری های مرکز بهداشت شرق به همراه کارشناسان مرتبط وزارت  بهداشت سه شنبه 27 فروردین ماه 1397 با رییس، مدیرو مدیر پرستاری مرکز آموزشی درمانی حمایت مادران شهید اکبر آبادی دیدار و از این مرکز بازدید کردند.
همچنین در این جلسه دکتر عبدالرضا استقامتی متخصص اطفال و عضو هیئت علمی مرکز نیز حضور داشت.
در ابتدای این بازدید دکتر بدخش رییس مرکز ضمن خوش آمد گویی به مهمانان ، گزارشی از خدمات ارائه شده به مادران ارائه کرد.
در ادامه برارپور مدیر پرستاری مرکز توضیحاتی در رابطه با گردش کار بیمار یابی و نحوه برخورد با بیماران اچ آی وی مثبت و ارائه خدمات به این بیماران در این مرکز شرح داد.
سپس میثم رمضانی کارشناس ایدز مرکز بهداشت شرق تهران مطالبی در رابطه با نحوه اداره خدمات درآن مرکز را بیان کرد.
در پایان کارشناسان یونیسف از بخش های مختلف از جمله LDR و درمانگاه مرکز بازدید کردند ارائه خدمات  مورد بررسی قرار گرفت.
گفتنی است که هیئت بازدید کننده از عملکرد و نحوه ارائه خدمات این مرکز رضایت خود را ابراز کردند.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 158 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر