• اخبار دسته بندی شده

انتخابات مدیران گروههای آموزشی مهرماه سالجاری انجام می شود

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱/۲۸ |
انتخابات مدیران گروههای آموزشی مهرماه سالجاری انجام می شود
جلسه مدیران گروههای آموزشی دانشکده پزشکی سه شنبه 28 فروردین ماه با حضور رئیس دانشکده ، اعضای هیئت رئیسه، مدیران گروههای آموزشی پایه و بالینی  برگزار شد.
دکتر اصغری رئیس دانشکده پزشکی با اشاره به انتخابات پیش روی مدیران گروههای آموزشی در مهر ماه سالجاری، درخصوص شیوه جدید پایش عملکرد مدیران گروههای آموزشی گفت : از این پس کارنامه ارزیابی عملکرد به گروههای آموزشی ارائه خواهد شد .
 دکتر اصغری با تاکید بر اینکه نباید در گروهها شاهد رکود علمی باشیم افزود، دردانشکده کمیته رکود علمی بدین منظور تشکیل شده که اسامی اعضای آن به مدیران گروهها اعلام شده است. رئیس دانشکده پزشکی همچنین آئین نامه مستقل سازی مراکز آموزشی و درمانی تابعه را که قرار است به شیوه جدید انجام شود مورد بحث و بررسی قرار داد.
دکتر قاسمی معاون بین الملل دانشگاه که در این جلسه حضور داشت به معرفی این معاونت پرداخت که از مهمترین محورهای آن ، ظرفیت سازی علمی - بین المللی سازی - دعوت از اساتید خارجی - قراردادهای بین المللی و پروژه تبادل دانشجو بود .
دکتر ضیائی معاون آموزشی پزشکی عمومی نیز از مدیران گروه خواست تا ارسال نمرات را ظرف یک هفته به اداره آموزش ارسال نمایند . ایشان همچنین با تاکید بر اینکه تدریس باید بر اساس رفرنس مصوب باشد ، درمورد کشیکهای استیجرها نیز گفت :کشیکها حداکثر تا عصر باید برنامه ریزی شود .
دکتر آل بویه معاون آموزش تخصصی و فوق تخصصی نیز با توجه به برگزاری آزمون فلوشیپ  در13 اردیبهشت ماه از مدیران گروه خواست تا سوالات مربوطه زودتر طراحی و ارائه شود. ایشان همچنین ازمدیران گروهها خواستند تا قبل از آزمون ارتقاء (21 تیرماه) نمرات و ارزشیابی دستیاران به دانشکده پزشکی ارسال شود .
دکتر ناهید رحیم زاده معاون امور هیئت علمی درخصوص ارتقاء اعضای هیئت علمی تاکید کرد : به هیچ عنوان در مجلات لیست سیاه(( BlackList  مقالات خود را ارائه نکنند.

عکس و خبر : مرجان خرم دره

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 585 بار   |   دفعات چاپ: 37 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر