• پایگاه فرهنگسازی سلامت

بازدید معاون آموزشی دانشگاه و هیئت همراه از دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱/۲۹ |
بازدید معاون آموزشی دانشگاه و هیئت همراه از دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان
 دکتر کوهپایه زاده معاون آموزشی دانشگاه به همراه مدیران حوزه معاونت آموزشی دانشگاه روز سه شنبه مورخ ۲۸ فروردین ۱۳۹۷ از دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ در این برنامه، مرکز آموزشی و درمانی اعتیاد (MMT)، درمانگاه روانپزشکی و روانشناسی، مرکز تحقیقات بهداشت روان، و مرکز تحقیقات سلامت معنوی مورد بازدید معاون آموزشی و هیئت همراه قرار گرفت.
دکتر بوالهری رئیس دانشکده، دکتر عاطف وحید، دکتر صابری و جمعی از رؤسا و معاونین آن دانشکده، توضیحات لازم را بیان کردند.
دکتر کوهپایه زاده  و گروه  همراه از نزدیک با فعالیتها، توانایی ها، پتانسیل ها و مشکلات این دانشکده آشنا شدند و برای رفع مشکلات، راه حل هایی را پیشنهاد دادند.
سپس جلسه هم اندیشی معاون آموزشی دانشگاه با رؤسا، معاونین و اعضای هیئت علمی آن دانشکده برگزار شد که در آن مدیران گروه و اعضای هیئت علمی به بیان مشکلات خود پرداختند.
دکتر کوهپایه زاده هدف از این نشست ها را آشنایی بیشتر با مسائل و مشکلات دانشکده ها دانست و تاکید کرد:  پیگیری مسائل و مشکلات در صورتی میسر است که مکتوب شوند، لذا از مسئولین دانشکده خواست تا مشکلات و مسائل دانشکده را به همراه راهکارهای پیشنهادی به صورت مکتوب ارائه نمایند.
در این جلسه دکتر بنفشه غرایی به بیان مشکلات گروه روانشناسی بالینی پرداخت. وی یکی از معضلات رشته روانشناسی بالینی را عدم شفافیت در شرح وظایف آن برشمرد و اظهار داشت: این رشته در وزارت متبوع جز رشته های علوم پایه است ولیکن در بالین آن را جز رشته های بالینی می دانند که این مساله موجب عدم شفافیت در شرح وظایف آن شده است.
دکتر کوهپایه زاده در پاسخ به این مشکل گفت: جلساتی در دانشکده و دانشگاه به منظور بررسی کوریکولوم و شفافیت این رشته برگزار خواهد شد و مصوبات و نتایج جلسات به اطلاع اعضای هیئت علمی و دانشجویان این رشته رسانده خواهد شد.
همچنین دکتر بنفشه غرایی از پرداخت هزینه های پایان نامه ها به عنوان یکی دیگر از مشکلات نام برد که معاون آموزشی اعلام کرد در این راستا جلسات با معاونت پژوهشی دانشگاه برگزار شده است که حاصل این جلسات دستیابی به راهکارهای موثر بوده که متعاقبا به دانشکده ها ابلاغ خواهد شد.
در ادامه اعضای هیئت علمی خواستار بازنگری در نحوه حضور و غیاب خود شدند که دکتر مظاهری نژاد رئیس مرکز امور هیئت علمی معاونت آموزشی بیان داشت : دانشگاه در تلاش است تا فعالیت های اعضای هیئت علمی تبدیل به ساعت شود که پس از طی روند تصویب آن به صورت آیین نامه به اطلاع اعضای هیئت علمی رسانده می¬شود.
همچنین در خصوص بحث تعرفه روانشناس بالینی که از عمده دغدغه های اعضای هیئت علمی روانشناس بالینی دانشکده بود قرارشد با توجه به اینکه بحث تعرفه در حیطه درمان است و مجوز آن نیز توسط معاونت درمان صادر می¬شود، معاونت آموزشی دانشگاه در حمایت از اعضای این گروه، با تشکیل جلساتی این موضوع را از معاونت درمان دانشگاه پیگیری کند.
دکتر کوهپایه زاده در این زمینه افزود: همیشه این پشتیبانی ها به منظور حل مشکلات و برای جلو رفتن در مسیرهای قانونمند الزامی می باشد.
در این نشست دکتر بوالهری به فضای فیزیکی کم دانشکده اشاره کرد و خواستار اهتمام مسئولین برای در اختیار گذاشتن فضای فیزیکی بزرگتری شد که در پاسخ، معاون آموزشی دانشگاه با اظهار امیدواری نسبت به گشایش فضای فیزیکی تا پایان سال ۹۷ بیان کرد دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان از نظر اختصاص فضای فیزیکی در الویت است ولیکن مسئولین دانشکده بایستی قبل از هرگونه جابجایی به معضلات جدا شدن فضای آموزشی را از فضای بالین توجه داشته باشند و مشکلات این تفکیک را مدیریت نمایند.
در پایان دکتر کوهپایه زاده ضمن آرزوی موفقیت برای اعضای هیئت علمی، بر استفاده ی بهینه از شرایط موجود در راستای هم افزایی، ارتقای دانش و درآمدزایی تاکید کرد و ضمن برشمردن این دانشکده به عنوان قطب روانشناسی کشور خواستار همفکری در ارائه راهکارها و راه حل های موثر برای رفع معضلات و مشکلات دانشکده شد.

عکس : فرشاد پور رسول

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 597 بار   |   دفعات چاپ: 53 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر