• پایگاه فرهنگسازی سلامت

برپایی ایستگاه‌های سلامتی و ورزش‌های همگانی و فرهنگی در پردیس همت دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۲ |
برپایی ایستگاه‌های سلامتی و ورزش‌های همگانی و فرهنگی در پردیس همت دانشگاه
به‌مناسبت هفته سلامت و جوان روز شنبه اول اردیبهشت ماه 1397 ایستگاه‌های سلامتی و ورزش‌های همگانی و فرهنگی در پردیس همت دانشگاه برگزار شد.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: به همت واحدهای مختلف معاونت فرهنگی و دانشجویی روز شنبه اول اردیبهشت‌ماه ایستگاه‌های سلامت و مشاوره، ورزش‌های همگانی، کتب تخصصی و فرهنگی، معرفی برخی کانون‌های دانشجویی در مزار شهدای گمنام دانشگاه ایران برپا شد.
از جمله خدمات ارائه شده در ایستگاه سلامت و مشاوره می‌توان به اندازه‌گیری فشارخون، قند خون، قد و وزن، معاینات دهان و دندان، توزیع پمفلت و ارائه خدمات مشاوره‌های رایگان اشاره نمود.
همچنین در بخش فرهنگی این همایش برنامه‌هایی از قبیل برپایی غرفه نمایشگاه کتاب به ‌همراه اهدای کتاب به بازدیدکنندگان و برپایی غرفه کانون دانشجویی خیریه التیام به‌منظور توزیع قلک‌های جمع‌آوری کمک‌های مردمی اجرایی شد.
در بخش ورزش‌های همگانی نیز مراجعان در رقابت‌های ورزشی در ۸ رشته شامل؛ دارت، لیوان چینی، فریزبی، روبیک صفحه تعادل، پرتاب حلقه، آمادگی جسمانی و فوتبال دستی شرکت نمودند.
این همایش از ساعت ۹ صبح با حضور دانشگاهیان از بخش‌های مختلف دانشگاه آغاز شد و تا ساعت ۱۲ ادامه داشت.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 577 بار   |   دفعات چاپ: 51 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر