• پایگاه فرهنگسازی سلامت

تقدیر از دکتر «رزاقی آذر» استاد ایرانی مدافع نام «خلیج فارس» در رادیو سلامت

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۲ |
تقدیر از دکتر «رزاقی آذر» استاد ایرانی مدافع نام «خلیج فارس» در رادیو سلامت
دکتر «مریم رزاقی آذر»، متخصص بیماری‌های غدد درون ریز و متابولیسم کودکان دانشگاه علوم پزشکی ایران، که اقدام شایسته ایشان در دفاع از هویت ملی و تاریخی «خلیج فارس»، این روز‌ها بر سر زبان هر ایرانی است، امروز مهمان شبکه رادیویی سلامت بود.
 به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی رادیو سلامت، دکتر «مریم رزاقی آذر»، متخصص بیماری‌های غدد درون ریز و متابولیسم کودکان، که اقدام شایسته ایشان در دفاع از هویت ملی و تاریخی «خلیج فارس»، این روز‌ها بر سر زبان هر ایرانی است، امروز مهمان شبکه رادیویی سلامت بود.
دکتر «صدیقه اعتماد سعید»، مدیر شبکه رادیویی سلامت با ابراز خرسندی از اقدام شایسته ایشان در دبی گفت: «حرکت شما در سمینار بین المللی، ثمره فعالیت‌های شما در طول سالیان سال بوده است. شما احساس غرور را در جامعه، به خصوص جوانان ایرانی زنده و با این اقدامتان در کنفرانس جهانی، هویت ملی را برجسته کردید. این اقدام شما چیزی جز داشتن عرق ملی و حس وطن دوستی نیست. شما باعث سرافرازی ایرانیانید. ما ایرانیان نسبت به تمدن و هویت ملی خود و از جمله مهمترین آن یعنی خلیج فارس احساس مسئولیت کرده و با تمام وجود از آن دفاع می‌کنیم.»
در ادامه این نشست، دکتر «مریم رزاقی آذر»، متخصص بیماری‌های غدد درون ریز و متابولیسم کودکان با ابراز خرسندی از احساسات میهن پرستانه و پاک مردم وطن دوست ایران، گفت: «از زمانی که این اتفاق در شبکه‌های مجازی انعکاس پیدا کرد، موج احساسات مردم از اقصی نقاط کشور و حتی ایرانیان سراسر جهان به بنده ابراز شد. خوشبختانه مردم ایران، وطن دوستند و می‌دانند که این مرز و بوم با خون شهیدان هشت سال دفاع مقدس پا بر جا مانده و حاضر نیستند حتی یک وجب خاک این سرزمین را از دست بدهند. مردم ایران، مردمی با شعورند و برای پایداری و دفاع از سرزمین شان همیشه در صحنه حاضرند و این باعث خرسندی و خوشحالی است».
دکتر رزاقی آذر، در پایان با بیان اینکه همواره در کنار درس، اخلاق پزشکی و مباحث دینی را به دانشجویان آموزش می‌دهم، اظهارداشت: «در دوران هشت سال دفاع مقدس، همیشه آرزو داشتم شهید شوم. می‌دانم زندگی در این دنیا موقتی است. همیشه پای عقاید و اعتقاداتم ایستاده‌ام و به آن‌ها پایبندم. هیچ وقت نشده است که پشت پزشکی صحبت کنم؛ زیرا بی اعتمادی به یک پزشک، بی اعتمادی به جامعه پزشکی را در پی دارد. همیشه در کنار درس، اخلاق پزشکی و مباحث دینی را به دانشجویان، آموزش می‌دهم.»
در پایان این دیدار صمیمانه، با اهدای هدیه‌ای از زحمات دکتر «مریم رزاقی آذر»، متخصص بیماری‌های غدد درون ریز و متابولیسم کودکان قدردانی شد.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 901 بار   |   دفعات چاپ: 60 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر