• پایگاه فرهنگسازی سلامت

سمینار تخصصی عبدالرحمن امیدی نیا برای ترمیم آسیب های نخاعی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۲ |
سمینار تخصصی عبدالرحمن امیدی نیا برای ترمیم آسیب های نخاعی
سمینار تخصصی عبدالرحمن امیدی نیا برای ترمیم آسیب های نخاعی دوشنبه  مورخ دهم اردیبهشت ماه از ساعت 10 الی 12 در سالن طبقه هفتم ستاد مرکزی دانشگاه برگزار می گردد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ به اطلاع می رساند سمینار تخصصی عبدالرحمن امیدی نیا دکتری مهندسی شیمی از دانشگاه آلمان درخصوص "هیدروژل تزریقی با آرایش منظم داخلی برای ترمیم آسیب های نخاعی" دوشنبه  مورخ دهم اردیبهشت ماه از ساعت 10 الی 12 در سالن طبقه هفتم ستاد مرکزی دانشگاه برگزار می شود.
این نشست در راستای عقد تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه علوم پزشکی ایران و بنیاد ملی نخبگان و نیل به اهداف بلند مدت چشم انداز علمی کشور و بهره گیری از ذخایر علمی دانشمندان و متخصصان ایرانی خارج از کشور و به منظور انتقال دانش، تجربه و ایده‌های فناورانه برگزار می گردد.
همچنین نشست مشترک دفتر ارتباط با صنعت و معاونت بین الملل دانشگاه با حضور آقای امیدی نیا و با موضوع "صنعت، کارآفرینی و خلق ثروت در حوزه فناوری های نوین زیست پزشکی با نگاهی به صنعت این حوزه در کشور آلمان" ساعت 13 الی 14 همان روز در سالن همایش های معاونت بین الملل دانشگاه برگزار خواهد شد.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 665 بار   |   دفعات چاپ: 110 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر