• پایگاه فرهنگسازی سلامت

شماره های تماس با ما 02186701

گفتگو با دکتر ابوالفضل باقری ، متخصص ارتوپدی و فلوشیپ جراحی زانو دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۲ |
گفتگو با دکتر ابوالفضل باقری ، متخصص ارتوپدی و فلوشیپ جراحی زانو دانشگاه  دکتر ابوالفضل باقری متخصص ارتوپدی و فلوشیپ جراحی زانو  با مرتبه دانشیاری، که سابقه 8 سال خدمت در دانشگاه علوم پزشکی ایران را دارد، تعداد40 مقاله خارجی و بین المللی و 5 مقاله فارسی از ایشان به چاپ رسیده است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ جهت آشنایی با گروه ارتوپدی، مصاحبه ای با دکتر ابوالفضل باقری متخصص ارتوپدی و فلوشیپ جراحی زانو  انجام شد که مشروح آن به شرح ذیل است:
•    تعداد دانشجویان مشغول به تحصیل در گروه شما در حال حاضر و در کلیه مقاطع  به تفکیک چند نفر هستند؟
تعداد 19 نفر دستیار ارتوپدی پذیرفته شده در سال 1396 در گروه مشغول به تحصیل هستند و همچنین تعداد 100نفر دانشجوی پزشکی و 8 نفر دستیار فلوشیپ.
•    نقاط قوت و ضعف گروه خود را نسبت به سایر دانشگاههای علوم پزشکی مطرح کشور (از لحاظ سابقه، تجهیزات و امکانات، نوآوریها، اختراعات و...) توضیح دهید.
ما نقاط قوت چشمگیری در گروه ارتوپدی داریم، نظیر بیشترین تعداد اعضای هیأت علمی و بیشترین تعداد فلوشیپهای ارتوپدی و اینکه تنها مرکز دارای فلوشیپ تومورهای موسکولو اسکلتال در ایران و خاورمیانه هستیم و همینطور مرکز ریفرال ارتوپدی کشور را داریم.
•    اهداف و برنامه‌های گروه شما، در جهت حرکت به سمت دانشگاه‌های هزاره سوم، در 5 سال آینده، چیست؟
 در این مورد برنامه های به خصوصی در نظر داریم که اهم آنها، راه اندازی آموزش فلوشیپ در رشته های شانه و کف و مچ پا و همینطور ارتباط نزدیک با گروههای ارتوپدی خارج از کشور جهت تبادل رزیدنت و فلوشیپ است. همچنین باید پایان نامه های رزیدنتی را به سوی حل مشکلات بیماران و ترجمان دانش هدایت کنیم.
•    اگر فعالیت مشترکی با سایر گروههای آموزشی (با ارجحیت ارتباط علوم پایه و بالین) وجود دارد، توضیح داده و در غیر این صورت، در خصوص امکان برقراری این‌گونه فعالیتها و زمینه‌های موجود، شرح مختصری مبذول فرمائید.
البته ما درحال حاضر فعالیت مشترک با دانشکده مهندسی بافت و انستیتو پاستور و همچنین پژوهشکده رویان انجام میدهیم.
•    درخصوص امکانات گروه در زمینه درآمدزایی، چه پتانسیل‌هایی وجود دارد و چه اقداماتی تا کنون انجام شده است؟
 در زمینه ساخت برخی از پلاکهای ارتوپدی، ارتباط نزدیکی با شرکتهای تولید کننده داخلی انجام دادهایم.
•    لطفا افراد شاخص و پیشکسوت گروه (از لحاظ اخلاقی، علمی و...)، که در حال حاضر مشغول به کار بوده و یا باز نشسته شده‌اند، را نام برده، شرح مختصری از عملکرد و نکات برجسته ایشان را بیان نمایید.
دکتر جعفری که سالها مدیر گروه و رئیس بیمارستان شفایحیائیان است . دکتر جمشیدی فوق تخصص تومورهای موسکولواسکلتال، جناب آقای دکتر جبل عاملی فلوشیپ جراحی زانو که هرکدام رزومه فعالیت های درخشان در گروه ارتوپدی را دارد.
•    لطفا یک پیام آموزشی برای عموم مخاطبان در حوزه مربوطه ارائه کنید.
در بیماریهای استخوان و مفاصل، پیشگیری واقعا سودمندتر و راحت تر از درمان است.
•    پیام شما برای دانشجویانی که تازه وارد این رشته شده‌اند و یا قصد وارد شدن به این رشته را دارند، چیست؟
این رشته بسیار پویا، جذاب و کاربردی است و تقریبا با یک معاینه معمولاً تکلیف بیمار معلوم میشود. جمعیت هدف این رشته، عموماً جوانها هستند که با درمان آنها، بدنه اصلی جامعه و خانواده را فعال میکنیم.

خبر: م.خرم

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 1817 بار   |   دفعات چاپ: 64 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر