• پایگاه فرهنگسازی سلامت

شماره های تماس با ما 02186701

اولین جلسه شورای مرکزی مجد با حضور دکتر ناصری پور برگزار شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۴ |
اولین جلسه شورای مرکزی مجد با حضور دکتر ناصری پور برگزار شد اولین جلسه شورای مرکزی مجد با حضور رییس دانشگاه دوشنبه 3 اردیبهشت ماه در سالن شورا برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ اولین جلسه شورای مرکزی کانون مشاوران جوان دانشگاه ( مجد) با حضور دکتر ناصری پور رییس دانشگاه، دکتر جامعی سرپرست کانون مجد، نمایندگان تشکلات دانشجویی دانشگاه و سایر دانشجویان عضو شورای مرکزی کانون مشاوران جوان تشکیل شد.
در این جلسه دکتر جامعی  سرپرست شورای مرکزی کانون مشاوران جوان، توضیحاتی پیرامون آخرین فعالیتهای کانون و نحوه انتخاب اعضای شورا ارائه نمود.
ایشان هدف از برگزاری این جلسه را معارفه اعضای شورا با رییس دانشگاه و استفاده از نظرات ایشان پیرامون اهداف این کانون و حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم معرفی کرد.
سپس هریک از اعضا ضمن معرفی خود ، نظراتشان را درباره اهداف این مرکز بیان کردند.
در ادامه دکتر ناصری پور درباره چشم انداز کانون مجد و رسیدن به جایگاه دانشگاه های هزاره سوم مطالبی را عنوان و انتظارتش را مطرح نمود.
رییس دانشگاه ضمن آرزوی موفقیت برای اعضای کانون مجد بر نقش دانشجویان در کمک به حوزه های مختلف تاکید کرد و خواستار فعال بودن اعضای شورای مرکزی کانون مشاوران جوان دانشگاه شد.
در این جلسه مقرر و مصوب گردید:
-    جلسات ماهیانه شورای مرکزی با رییس دانشگاه در دوشنبه اول هر ماه برگزار شود.
-    شورای مرکزی باید کارگروه مورد نظر تعریف نماید و نسبت به جذب دانشجویان اقدام نماید.
-    پیرو دیدگاه رییس دانشگاه مبنی بر جذب حداکثری دانشجویی در کانون مجد مقرر شد راهکارهای لازم از طرف شورا براینیل به این هدف مشخص گردد.
-    همچنین تاکید گردید شورای مرکزی ، جلسات فشرده ای برای ساماندهی، افزایش ارتباط با دانشجویان و تعیین خط مشی و اولویت ها تشکیل دهد و نتایج را به سمع و نظر رییس دانشگاه برساند.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 553 بار   |   دفعات چاپ: 47 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر