• پایگاه فرهنگسازی سلامت

جلسه بررسی تشکیل کنسرسیوم دانشگاههای ایران در دفتر معاونت بین الملل برگزار شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۴ |
جلسه بررسی تشکیل کنسرسیوم دانشگاههای ایران در دفتر معاونت بین الملل برگزار شد

جلسه بررسی تشکیل کنسرسیوم دانشگاههای ایران با حضور دکتر قاسمی سه شنبه چهارم اردیبهشت ماه در دفتر معاونت بین الملل برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه : در دومین جلسه بررسی تشکیل کنسرسیوم دانشگاهها ، معاونین و مدیران بین الملل دانشگاههای امیر کبیر ، صنعتی شریف ، تهران ، علوم پزشکی تهران و ایران حضور داشتند.
در این جلسه پیرامون ساختار، تشکیلات ، اهداف ، خط شی ، اعضای کنسرسیوم و نوع فعالیت آن بحث و تبادل نظر شد. اعضای حاضر ، پیشنهادات و راهکارهای ایجاد موثر کنسرسیوم ارائه کردند.
در پایان جلسه مقرر گردید جلسه ای با حضور روسای پنج دانشگاه عضو ، تشکیل و درباره مسایل حقوقی و ایجاد کنسرسیوم تصمیم گیری شود.
همچنین مصوب شد شورای راهبردی و دبیرخانه مرتبط با کنسرسیوم تشکیل گردد و از پتانسیل موجود در دانشگاههای ذیربط برای ارتقا سطح کنسرسیوم استفاده شود.
مفاد همکاری در این کنسرسیوم شامل تبادل دانشجو و استاد، برگزاری دوره ها و پروژه های مشترک بین رشته ای ، تبلیغات مشترک، جذب دانشجوی مشترک و برگزاری نمایشگاه مشترک است.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 540 بار   |   دفعات چاپ: 48 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر