• پایگاه فرهنگسازی سلامت

جلسه بررسی ساخت بیمارستانهای جایگزین دانشگاه با همکاری شرکت کیسون برگزار شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۵ |
جلسه بررسی ساخت بیمارستانهای جایگزین دانشگاه با همکاری شرکت کیسون برگزار شد
جلسه بررسی ساخت بیمارستانهای جایگزین دانشگاه با همکاری شرکت کیسون مورخ 4 اردیبهشت ماه در سالن شورا برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ؛ جلسه بررسی ساخت بیمارستانهای جایگزین دانشگاه با حضوردکتر داوود دانش جعفری مشاور عالی وزیر بهداشت، دکتر ناصری پور رییس دانشگاه ، دکتر توکلی معاون درمان دانشگاه، مزدکی مدیر امور مالی و نمایندگان شرکت سیکون عصر سه شنبه 4 اردیبهشت ماه در طبقه ششم ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.
دکتر ناصری پور در خصوص  تکمیل پروژه های عمرانی دانشگاه ، نظرات سازنده خود را بیان کرد.
ایشان سیاست کلی دانشگاه را در خصوص بهره بردن از بخش خصوصی مثبت تلقی و بر مشارکت این بخش تاکید نمود.
در ادامه پیرامون ساخت بیمارستانهای جایگزین مراکز تابعه دانشگاه ایران بحث و تبادل نظر شد و افراد حاضر پیشنهادات خود را ارائه کردند.
همچنین ابعاد مختلف پروژه ها از جمله ( نقشه ، طراحی ، برآورد هزینه ، سازه معماری ، نحوه سرمایه گذاری ،عملیاتی شدن و اجرا) مورد بررسی قرار گرفت.
در این جلسه مقرر گردید به منظور ارزیابی اولیه از محل احداث پروژهای توافق شده توسط شرکت سازنده بازدید شود، همچنین اطلاعات فنی پروژه های عمرانی در اختیار شرکت سیکون قرار گیرد و بر بررسی مسائل ایمنی منطقه و نقاط زلزله خیز مکان احداث بیمارستانهای جایگزین نیز تأکید شد.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 696 بار   |   دفعات چاپ: 36 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر