• اخبار دسته بندی شده

بازدید دکتر ناصری پور از مراحل تکمیل پروژه بیمارستان جایگزین روانپزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۹ |
بازدید دکتر ناصری پور از مراحل تکمیل پروژه بیمارستان جایگزین روانپزشکی ایران
رییس دانشگاه یکشنبه  9 اردیبهشت ماه از مراحل تکمیل پروژه بیمارستان جایگزین روانپزشکی ایران بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛  دراین برنامه دکتر ناصری پور رییس دانشگاه، دکتر توکلی معاون درمان، مهندس حاجی میر اسماعیل مدیر دفتر فنی و نظارت بر طرحهای عمرانی حضور داشتند که از مراحل ساخت بیمارستان جایگزین، محوطه خوابگاه دانشجویی نواب صفوی و سوله ورزشی بازدید کردند.
در ادامه نشستی با حضور پیمانکار قرارگاه خاتم الانبیاء، رییس دانشگاه و هیئت همراه تشکیل شد و پیرامون نقشه های سازه ، مراحل سفت کاری، تکمیل تاسیسات، خرید تجهیزات لازم، برنامه زمانبندی تکمیل فاز یک و دو و تامین اعتبار لازم بحث و تبادل نظر شد.
دکتر ناصری پور بر تسریع در امور برای اتمام پروژه، هماهنگی با خیرین برای کمک در روند تکمیل بیمارستان، جذب نیرو و اعتبار لازم تاکید کرد.
گفتنی است اجرای پروژه احداث بیمارستان جایگزین 300 تختخوابی روانپزشکی ایران  با همکاری قرارگاه خاتم الانبیاءاز سال 95 شروع شده است و پیش بینی شده است تا شهریورماه 98 به اتمام برسد.
لازم به ذکر است مرکز آموزشی درمانی روانپزشکی ایران با 160 تخت بستری و درمانگاه تخصصی آماده ارائه خدمات روانشناسی و روانپزشکی به مراجعین است.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 713 بار   |   دفعات چاپ: 37 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر