• پایگاه فرهنگسازی سلامت

جلسه ساماندهی بیمه ای طرح تحول سلامت تشکیل شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۱۰ |
جلسه ساماندهی بیمه ای طرح تحول سلامت تشکیل شد
جلسه ساماندهی بیمه ای طرح تحول سلامت با حضور دکتر ناصری پور دوشنبه 10  اردیبهشت ماه در سالن شورا برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ؛ در این جلسه دکتر ناصری پور رییس دانشگاه ، دکتر مبارکی معاون توسعه مدیریت و منابع ، مزدکی مدیر امور مالی ، سرابی  مدیر برنامه ریزی بودجه و پایش عملکرد ، دکتر اصغری رییس دانشکده پزشکی ، نمایندگان معاونت درمان  و دانشکده مدیریت حضور داشتند.
این جلسه با هدف برگزاری بررسی مسائل بیمه ای و وضعیت بیمارستانها تشکیل گردید.
دکتر ناصری پور بیان کرد: باید برای افزایش درآمدها و کاهش هزینه ها ، سیاست های اجرایی مد نظر قرار گیرد که از آن جمله می توان به بحث توریسم درمانی ، فعال کردن تخت های VIP ، کاهش میزان بستری ، حذف عمل های غیر ضروری ، جایگزین کردن دارو و تجهیزات با صرفه تر اشاره کرد.
رییس دانشگاه گفت : در این راستا روش ما باید به صورت علمی باشد ، همچنین انتظار می رود گروه اقتصاد سلامت و سیاست گذاری سلامت در این زمینه پیشرو باشند و راهکارهای اجرایی خود را ارائه دهند.
ایشان خواستار استفاده از ظرفیت اعضای هیئت علمی و افزایش مشارکت آنها برای حل مسائل مربوط شد.
دکتر ناصری پور با تاکید بر کاهش هزینه های پرسنلی تصریح کرد: تعامل با روسای بخش ها و گروههای مختلف  توسعه یابد .
همچنین دکتر مبارکی عنوان داشت : پیرو تعیین سقف بیمه سلامت و کمبو نقدینگی باید توجه داشت که مدیریت و کنترل هزینه ها اجتناب ناپذیر است لذا انضباط مالی را باید در دستور کار قرار دهیم .
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه بیان کرد: ما به دنبال کاهش درآمد نیستیم، بلکه باید راهکارهای عملیاتی برای کنترل هزینه ها ارائه شود.
در پایان جلسه مقرر شد  کارگروهی با همکاری گروه اقتصاد سلامت، سیاست گذاری سلامت، معاونت درمان و دانشکده پزشکی تشکیل شود .
گفتنی است این کارگروه موظف است  در راستای ساماندهی بیمه ای طرح تحول سلامت اطلاعات لازم را جمع آوری و راهکارهای عملیاتی خود را برای افزایش درآمدها و کاهش هزینه ها ارائه دهند.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 639 بار   |   دفعات چاپ: 42 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر