• پایگاه فرهنگسازی سلامت

شماره های تماس با ما 02186701

آدرس

استقبال هفت هزار نفره از نخستین دهکده سلامت ایران با ارائه صد و پنجاه هزار خدمت بهداشتی و درمانی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۱۱ |

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران به مناسبت هفته سلامت نسبت به برپایی دهکده سلامت ایران اقدام کرد.
 این برنامه در تاریخ های 8 و 9 اردیبهشت ماه در محل دانشگاه و با استقرار 63  غرفه برگزار شد.
وزیر بهداشت، معاون بهداشت وزیر، معاونین وزارت متبوع، رئیس و معاونین دانشگاه؛ روسای ادارات و ائمه جماعت غرب استان تهران و جمع عظیمی از مسئولان، استاتید و کارکنان دانشگاه، همچنین شهروندان گرامی با حضور در دهکده سلامت از غرفه های این دهکده بازدید نمودند.
در اولین دهکده سلامت ایران، خدمات رایگان حوزه ی سلامت، شامل دندانپزشکی، تن سنجی، انجام آزمایشات روتین و غربالگری سرطان های شایع، ارائه  مشاوره های روانشناسی، تغذیه،  اصول فرزندپروری، روابط مؤثر زوجین، ازدواج و بیماریهای شایع، غربالگری فشارخون، انجام غربالگری تکامل کودکان، تعیین نمایه توده بدنی، مکمل یاری، سلامت آب و مواد غذایی، طب سنتی  به مراجعین و بازدید کنندگان ارائه شد.
در این برنامه که با هدف معرفی خدمات و دستاوردهای حوزه سلامت برگزار شد، ضمن ارائه خدمات سلامت درخصوص معرفی برنامه ها، فعالیت ها و دستاوردهای سنوات اخیر خصوصاٌ در طرح تحول سلامت اقدام شد.
همچنین به منظور اعتلاء آگاهی و ارتقاء فرهنگ سلامت درکلیه غرفه های این دهکده خدمات آموزشی، مشاوره توسط پزشکان و کارشناسان مستقر در غرفه ها انجام و همچنین  بسته های آموزشی و اطلاع رسانی به مراجعین ارائه شد.
خدمات و برنامه های متنوع دهکده سلامت ایران که با استقبال بی نظیر مراجعین مواجه شد، توسط حوزه های مختلف معاونت بهداشتی دانشگاه و همچنین شبکه ها و مراکز تحت پوشش این معاونت برنامه ریزی و اجرا شد.
همچنین تعدادی از سازمان ها، ادارات، نهادها، انجمن ها و کانون های دانشجویی نیز به عنوان شرکاء برون بخش حوزه سلامت، نسبت به ارائه خدمت و معرفی دستاوردها و خدمات خود در این برنامه اقدام نمودند.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 688 بار   |   دفعات چاپ: 51 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر