• پایگاه فرهنگسازی سلامت

پیام تبریک رییس دانشگاه به مناسبت روز استاد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۱۱ |
پیام تبریک رییس دانشگاه به مناسبت روز استاد
دکتر ناصری پور با صدور پیامی 12 اردیبهشت روز بزرگداشت مقام استاد را تبریک گفت.
 روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: دکتر ناصری پور رییس دانشگاه در پیامی، فرارسیدن سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری و بزرگداشت روز و مقام استاد را به تمامی اساتید، اعضای هیات علمی دانشگاه تبریک و تهنیت گفت.
متن پیام به شرح زیر است:
    سپاس یگانه معبودی را سزاست که انسان ها را به واسطه دانش و خرد بر عالمیان سروری بخشید و راهنمایانی از میان ایشان برانگیخت تا تعلیم دهند، تربیت کنند و روح بلندی را که خداوند در وجود انسان دمید، تعالی بخشند.
از کلام معلم، اندیشه های بکر و بی جان روح می گیرند و فکر هویدا می شود و آن فکر رسم الخط یک زندگی را شکل می دهد. از ترنم صدایش اندیشه ها متبلور و معمار یک عمر زیستن لقبش می شود.
اساتید دانشگاه به عنوان یکی از ارکان مهم توسعه کشور در شکل دهی  نظام علمی و فرهنگی جامعه و نظام سلامت نقشی ماندگار داشته و بدیهی است استادان دانشگاه های علوم پزشکی از آن جهت که علاوه بر مسؤلیت آموزش و پژوهش، در حیطه سلامت جامعه نیز دارای جایگاهی ویژه بوده و دارای ارزش مضاعف می باشند و به واسطه رفع آلام بیماران در درگاه الهی از اجر معنوی نیز برخوردار خواهند بود.
 اینجانب با گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری، پیشاپیش فرارسیدن روز و هفته بزرگداشت مقام معلم و استاد را به اساتید معزز دانشگاه صمیمانه تبریک عرض نموده و ضمن تقدیر و تشکر از زحمات ارزشمند شما، امیدوارم در ارتقای علمی و آموزشی دانشگاه و در مسیر پیش روی دانشگاه در نیل به دانشگاه نسل سوم ما را یار و یاور باشید.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 949 بار   |   دفعات چاپ: 53 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر