• پایگاه فرهنگسازی سلامت

برگزاری سمینار آموزشی Horizon 2020 در دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۱۵ |
		برگزاری سمینار آموزشی Horizon 2020 در دانشگاه علوم پزشکی ایران
سمینار آموزشی برنامه‌ی چشم‌انداز ۲۰۲۰ (Horizon 2020) مورخ 17 اردیبهشت ماه در سالن آمفی تئاتر کتابخانه مرکزی برگزار می شود.
روابط عمومی دانشگاه؛  به اطلاع می رساند سمینار آموزشی برنامه‌ی چشم‌انداز ۲۰۲۰ (Horizon 2020) با مشارکت معاونت بین الملل و معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران  مورخ 17 اردیبهشت ماه در سالن آمفی تئاتر کتابخانه مرکزی برگزار می شود.
از مهمترین برنامه های این سمینار ، سخنرانی دکتر مهدی بهلولی رئیس گروه داده کاوی موسسه علم و فناوری دانشگاه کوبلنز آلمان  است  که از ساعت 15:30 الی 17:30 در سالن آمفی تئاتر کتابخانه مرکزی انجام می شود.
شایان ذکر است ؛ در این سمینار ضمن معرفی برنامه‌ی چشم‌انداز ۲۰۲۰ به عنوان بزرگترین برنامه‌ی تحقیقات و نوآوری در اتحادیه اروپا، شرایط و نحوه مشارکت در طرح‌های پژوهشی این برنامه نیز ارائه خواهد شد.
علاقه مندان جهت شرکت در این سمینار میتوانند از طریق لینک زیر ثبت نام نمایند:

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 633 بار   |   دفعات چاپ: 56 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر