• پایگاه فرهنگسازی سلامت

شماره های تماس با ما 02186701

آدرس

بازدید رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران و هیئت همراه از مرکز آموزشی درمانی شفا یحیائیان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۱۶ |
 دکتر ناصری پور به همراه  هیئت همراه دانشگاه روز یکشنبه 16 اردیبهشت ماه از مرکز آموزشی درمانی شفا یحیائیان بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛  در این بازدید دکتر ناصری پور رییس دانشگاه، دکتر توکلی معاون درمان و دکتر احمدی مدیر روابط عمومی دانشگاه حضور داشتند.
رییس دانشگاه هدف از این بازدید را آشنایی هرچه بیشتر از مشکلات مرکز در امور دارو، تجهیزات پزشکی، مشکلات مرتبط با درمان و بررسی چگونگی نحوه عملکرد آموزشی در مرکز عنوان کرد.
 وی بیان کرد:  بررسی و پیگیری چگونگی نحوه پرداخت بر مبنای عملکرد در مراکز مستقل درمانی دانشگاه  و بررسی راهبردهای چگونگی کاهش هزینه های اعمال ارتوپدی با توجه به بالا بردن هزینه های درمان اعمال ارتوپدی جز دیگر اهداف  این دیدار است.
در ادامه نشستی با حضور رییس و  اعضای هیئت علمی مرکز تشکیل و در خصوص مسائل موجود بحث و تبادل نظر شد .

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 856 بار   |   دفعات چاپ: 62 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر