• پایگاه فرهنگسازی سلامت

برگزاری کارگاه آشنایی با حقوق نشریات دانشگاهی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۱۷ |
برگزاری کارگاه آشنایی با حقوق نشریات دانشگاهی
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه با همکاری کانون نشریات دانشگاه ایران کارگاه آشنایی با حقوق نشریات دانشگاهی برگزار می‌کند.
مدرس این دوره آموزشی مصطفی رهبر بوده و قرار است کارگاه مذکور روز سه شنبه ۲۵ اردیبهشت‌ماه از ساعت۱۳ تا  ۱۶ برگزار شود.
لازم به ذکر است بر اساس اعلام کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه، شرکت در این دوره آموزشی برای مسئولین نشریات دانشگاهی الزامی بوده و شرکت برای سایر علاقمندان آزاد می‌باشد.
مدیران مسئول نشریات می‌توانند جهت ثبت‌نام گروهی اعضا نشریه به واحد کمیته ناظر بر نشریات به آدرس ذیل مراجعه نمایند.
بزرگراه همت، جنب برج میلاد، دانشگاه علوم پزشکی ایران، معاونت دانشجویی و فرهنگی، طبقه سوم، مدیریت فرهنگی و فوق برنامه، واحد کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه
شماره تماس ۸۶۷۰۳۵۷۲

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 330 بار   |   دفعات چاپ: 25 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر