• پایگاه فرهنگسازی سلامت

شماره های تماس با ما 02186701

آدرس

کسب مقام اول مسابقات شنای دانشجویان پسر منطقه ده دانشگاههای علوم پزشکی کشور، توسط دانشجویان دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۲۴ |
مسابقات شنای دانشجویان پسر منطقه ده دانشگاههای علوم پزشکی کشور روز چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۹۷ در استخر ۵۰ متری دانشگاه علوم پزشکی شاهد برگزار گردید.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران:  این دوره از مسابقات روز چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۹۷ با شرکت ۶ تیم از دانشگاه‌های علوم پزشکی ایران، تهران ، شهید بهشتی، شاهد، توانبخشی و علوم بهزیستی و بقیه الله در استخر ۵۰ متری دانشگاه علوم پزشکی شاهد برگزار گردید.
شناگران در ۸ ماده انفرادی و ۲ ماده تیمی به رقابت پرداختند و تیم شنای دانشگاه علوم پزشکی ایران متشکل از ۸ شناگر و یک مربی، با کسب ۳ مدال طلا ۴ مدال نقره و۲ مدال برنز  موفق به کسب مقام اول این مسابقات گردید.
 اعضای تیم منتخب شنای دانشگاه
۱۰۰ متر آزاد مدال طلا  : امیررضا احسانی
۱۰۰ متر پروانه مدال نقره : امیررضا احسانی
۵۰ متر قورباغه مدال نقره  : شایان دباغ