• اخبار دسته بندی شده
  • پایگاه فرهنگسازی سلامت

شماره های تماس با ما 02186701

آدرس

جلسه بررسی اقدامات انجام شده مرکز پزشکی بازساختی با حضور دکتر ناصری پور برگزار شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۲۴ |
جلسه بررسی اقدامات انجام شده مرکز پزشکی بازساختی با حضور رییس دانشگاه مورخ 23 اردیبشهت ماه در سالن شورا برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ جلسه بررسی اقدامات انجام شده مرکز پزشکی بازساختی با حضور دکتر ناصری پور رییس دانشگاه، دکتر ملکوتی معاون تحقیقات و فناوری، دکتر کوهپایه زاده معاون آموزشی، دکتر ده مرده یی رییس مرکز آموزشی درمانی شهید مطهری و دکتر جغتایی رییس دانشکده فناوری نوین برگزار گردید.
دکتر ناصری پور در این جلسه عنوان کرد: کلیدی ترین اقدام آماده شدن ساختار مرکز پزشکی بازساختی است. مرکز پزشکی بازساختی باید مکانی برای آموزش ، پژوهش ، کارآفرینی و تولید محصول باشد.
رییس دانشگاه در خصوص تشکیلات، نحوه واگذاری سهام، پیگیری گرفتن مجوز ، تاسیس شرکت دانش بنیان و حمایت از توان علمی متخصصین این حوزه مطالب لازم را بیان کرد.
ایشان خواستار تسریع در انجام امور مربوط به مرکز پزشکی بازساختی با محوریت معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه شد.
در این جلسه دکتر جغتایی گزارشی از اقدامات انجام شده در مرکز پزشکی بازساختی را بیان کرد. همچنین لیست محصولات جدید توسط ایشان ارائه شد.
شایان ذکر است افراد حاضر پیشنهادات و نظرات خود را در خصوص ساختار مرکز پزشکی بازساختی ارائه دادند و در پایان  جلسه مقرر گردید دانشجویان رشته های مرتبط با هماهنگی معاونت آموزشی جهت گذراندن  دوره کارورزی به مرکز پزشکی بازساختی معرفی شوند .
همچنین مقرر شد اقدامات لازم برای تجاری سازی محصولات دانش بنیان حوزه پزشکی بازساختی با همکاری بیمارستانها ، مرکز رشد ، گروههای آموزشی بالینی و پایه انجام پذیرد.

خبر و عکس : رهنورد

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 208 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر