• اخبار دسته بندی شده

برگزاری جلسه هماهنگی فصل اول سال97 بهداشت خانواده در مرکز بهداشت شمال غرب

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۲۴ |
برگزاری جلسه هماهنگی فصل اول سال97 بهداشت خانواده در مرکز بهداشت شمال غرب
جلسه هماهنگی فصل اول سال97  بهداشت خانواده روز 23 اردیبهشت ماه در مرکز بهداشت شمال غرب برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ به منظور افزایش تعامل با مسئولین فنی بهداشت خانواده شاغل در مراکز و پایگاه های سلامت تحت پوشش، همچنین ارتقاء کمیت و کیفیت ارائه خدمات و بررسی مشکلات موجود ، جلسه هماهنگی فصل اول بهداشت خانواده یکشنبه 23 اردیبهشت ماه  درسالن اجتماعات مرکز بهداشت شمالغرب برگزار گردید.
این جلسه با حضور رئیس و معاونین مرکز بهداشت شمال غرب ، کارشناس مسئول گسترش شبکه، کارشناس مسئول و کارشناسان بهداشت خانواده، مسئولین فنی بهداشت خانواده مراکز و پایگاه های تحت پوشش حضور داشتند.
رییس، معاونین فنی و اجرایی مرکز همراه با کارشناس مسئول گسترش ضمن تقدیر از زحمات همکاران طی سالهای گذشته و تبریک روز ماما، انتظارات خود را در سال 97 عنوان نموده و به مناسبت روز ماما به 4 نفر از ماماهای منتخب و 3 نفر از کارکنانی که به سوالات علمی مطرح شده توسط ریاست مرکز پاسخ صحیح داده بودند، هدایایی اهدا شد.
در ادامه  دکتر میرشریفی کارشناس مسئول بهداشت خانواده ، پس از تبریک روز جهانی ماما در خصوص شرح وظایف مسئولین فنی، اجرای دقیق تمامی فرایندها بر اساس دستورالعملها از جمله  برنامه سلامت مادران، میانسالان، ارسال به موقع پسخوراند پایش ها مطالبی بیان کرد و به بررسی موارد مرگ مادر وکودک پرداخت .
سپس کارشناسان بهداشت خانواده به تفکیک فرایندها، انتظارات خود را جهت بهینه سازی خدمات اعلام کردند.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 123 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر