• اخبار دسته بندی شده

شماره های تماس با ما 02186701

آدرس

برگزاری جلسه آموزش سلامت برنامه تحول سلامت در مراکز خدمات جامع سلامت و واحدهای تحت پوشش دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۲۴ |
جلسه آموزش سلامت برنامه تحول سلامت برای  کارورزان پزشکی اجتماعی  دانشگاه علوم پزشکی  ایران  روز 23 اردیبهشت ماه 1397  برگزار شد .
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: این جلسه  با حضور کارورزان پزشکی اجتماعی و ثابت روحانی مربی دانشجویان در محل سالن نور مرکز بهداشت  غرب تشکیل شد.
در این جلسه نیکخواه کارشناس گسترش در خصوص برنامه تحول سلامت، نحوه اجرایی شدن آن در مراکز خدمات جامع سلامت و  واحدهای تابعه توضیحاتی ارائه نمود. علی نیا کارشناس بیماری های غیر واگیر  برنامه ایراپن و وظایف پزشک در این زمینه را شرح داد .
 در ادامه عظیمی کارشناس آموزش سلامت، در زمینه برنامه خود مراقبتی و حیطه های آن، اهداف برنامه خود مراقبتی، نحوه آموزش سفیران سلامت خانوار و اپلیکیشن های برنامه مطالبی بیان نمود.
دانشجویان در کلینیک بیماری های رفتاری مرکز والفجر حضور یافتند و به صورت عملی توسط دکتر لسان پزشکی سرپرست کلینک با خدمات این مرکز آشنا شدند . دانشجویان با حضور در مرکز سلامت جامعه والفجر به مدت یک هفته به صورت عملی با خدمات بهداشت در طرح تحول سلامت و سامانه سیب آشنا خواهند شد.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 67 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر