• اخبار دسته بندی شده

اهدا پیکر همکار دانشگاه علوم پزشکی ایران به گروه آناتومی دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۲۵ |
اهدا پیکر همکار دانشگاه علوم پزشکی ایران به گروه آناتومی دانشگاه
شادروان سیدرضا جمالی در وصیت نامه خود ،جسدش را جهت آموزش دانشجویان به گروه آناتومی دانشکده پزشکی اهداء نموده است.
روابط عمومی دانشگاه: شادروان سیدرضا جمالی در وصیت نامه خود ،جسدش را جهت آموزش دانشجویان به گروه آناتومی دانشکده پزشکی اهداء نموده است تا باقیات صالحات اخروی را توشه ای راه خود کند .
بدین وسیله ضایعه فقدان برادر ارجمند و همکار گرامی ، مرحوم مغفور سید رضا جمالی را به حضور خانواده بزرگ دانشگاه و همچنین خانواده داغدار ایشان تسلیت گفته واز خداوند متعال برای آن مرحوم علو درجات و برای بازماندگان صبری جزیل مسئلت می نماییم .
لازم به ذکر است مراسم بزرگداشت آن مرحوم روز چهارشنبه 26 اردیبهشت ماه بعد از نماز ظهر و عصر در مسجد امام حسین (ع) واقع درپردیس دانشگاه برگزار میشود .

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 625 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   2 نظر

نظر ارسال شده توسط ناشناس در تاریخ ۱۳۹۷/۲/۲۹
روحشان شاد و قرین رحمت الهی

نظر ارسال شده توسط Asmam در تاریخ ۱۳۹۷/۲/۲۷
در زمان حیات هم جسم و جانشان وقف دیگران بود. بسیار بزرگوار و رها از دنیا بودند.