• پایگاه فرهنگسازی سلامت

برگزاری جلسه آموزشی سامانه آیداتیس در معاونت غذا و دارو دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۲۶ |
برگزاری جلسه آموزشی سامانه آیداتیس در معاونت غذا و دارو دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران : جلسه آموزشی سامانه آیداتیس روز دوشنبه ۲۴ اردیبهشت ماه ۹۷ در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.
 با توجه به اجرای سامانه کشوری آیداتیس( ثبت اطلاعات درمان سوءمصرف مواد ایران) جلسه آموزشی پیرامون توضیح کامل سامانه آیداتیس، موارد ثبت صحیح  بیماران و داروی مصرفی با توجه به پروتکل با حضور مسئولین فنی مراکز درمان سوءمصرف مواد تحت پوشش و کارشناسان نظارت بردرمان، کارشناسان دارویی واحد مخدر غذاودارو تشکیل شد.
مهندس کیایی مسئول راه اندازی و نرم افزاری سامانه آیداتیس وزارت بهداشت بعنوان مدرس، به آموزش و رفع اشکالات ثبت اطلاعات بیماران و دارو در سامانه مذکور و توضیح در رابطه با دستورالعملهای ارسالی معاونت درمان وزارت بهداشت پرداخت.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 183 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر