• پایگاه فرهنگسازی سلامت

شماره های تماس با ما 02186701

توصیه های لازم برای کنترل فشارخون

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۲۹ |
توصیه های لازم برای کنترل فشارخون به گزارش روابط عمومی دانشگاه ؛ دکتر سزاوار بیان کرد: مطالعات نشان می دهد که ۲۰ درصد از ایرانیان مبتلا به پرفشاری خون هستند که این آمار با افزایش سن ، بیشتر می شود.
عضو هیئت علمی دانشگاه اظهار کرد:پرفشاری خون علامت خاصی ندارد، به طوری که برخی افراد دچار این بیماری هستند بدون آنکه از آن مطلع باشند که البته این بی توجهی عوارض  جبران ناپذیری به دنبال دارد.
وی افزود: اگر میزان فشار خون بالای ۱۲۰-۸۰ باشد ، پرفشاری خون محسوب می شود وفشارخون بالای ۱۴۰-۹۰ مرحله دوم و خطرناک از این بیماری است.
این متخصص قلب در جواب این سوال که برای پیشگیری از ابتلا به بیماری پرفشاری خون چه باید کرد ؟
گفت: افراد بالغ باید به صورت دوره ای فشار خون را اندازه گیری نمایند.
همچنین باید اشاره کرد: که این بیماری به سبک زندگی افراد هم بستگی دارد و باید طبق الگوی صحیح رفتار شود که عبارت است از : مصرف کم نمک و چربی ، استفاده کمتر از غذا های آماده و فرآوری شده ، مصرف فراوان گروه میوه و سبزیجات ، اجتناب ازمصرف  سیگار و الکل ،انجام حرکات ورزشی ، پیاده روی و تنظیم وزن می باشد.
دکتر سزاوار خاطر نشان کرد: افرادی که دچار پرفشاری خون هستند باید تحت نظر پزشک ، طول درمان خود را طی نمایند و در صورت نیاز داروهای متناسب برای کنترل فشار خون مصرف نمایند.
ایشان اظهار امیدواری کرد: که با رعایت الگوی زندگی و کنترل فشار خون بتوان عوارض و علائم خطر این بیماری را کاهش داد.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 714 بار   |   دفعات چاپ: 46 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر