• پایگاه فرهنگسازی سلامت

تربیت پزشک خانواده در راستای رویکرد پیشگیری و حل مشکلات سلامت جمعیت

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۲۹ |
تربیت پزشک خانواده در راستای رویکرد پیشگیری و حل مشکلات سلامت جمعیت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ؛ دکتر مرضیه نجومی مدیر گروه آموزش پزشکی اجتماعی و خانواده ضمن گرامی داشت روز جهانی پزشک خانواده عنوان کرد: سازمان جهانی پزشک خانواده (WONCA) روز 19 می را از سال 2010 میلادی به عنوان روز جهانی پزشک خانواده اعلام کرده است تا توجه عموم به نقش و اهمیت این پزشکان در ارتقای سلامت فرد ، جامعه و جمعیت ها بیشتر مورد توجه قرار بگیرد.
عضو هیئت علمی دانشگاه بیان کرد: در کشور ما بیش از یک دهه  است که پزشکان عمومی در سطح روستاها با عنوان پزشک خانواده در ارائه خدمات درمانی انجام وظیفه می کنند .
وی گفت:البته با توجه به وجود مشکلات بر سر راه ارجاع ، حلقه بعدی ارائه خدمت پزشکان خانواه با ابهاماتی روبرو است .
دکتر نجومی خاطر نشان کرد: از حدود دو سال پیش نیز تربیت رشته تخصصی پزشک خانواده در برخی از دانشگاه های  علوم پزشکی  کشور آغاز شده است ، که دانشگاه علوم پزشکی ایران هم در این زمینه پیشرو بوده است و دوره  های MPH و تخصصی پزشک خانواده در دانشگاه ارائه می شود.
مدیر گروه آموزش پزشکی اجتماعی و خانواده افزود: که فارغ التحصیلان این رشته با قابلیت رویکرد کلی به بیمار و توانایی درمان بیماری های مربوط به سنین مختلف و همه ارگان ها در سطح اول ارائه خدمت خواهند کرد.
دکتر نجومی اظهار امیدواری کرد:  امید است بتوانیم علاوه بر رویکرد درمانی ، رویکرد پیشگیری و حل مشکلات  سلامت جمعیت را نیز به این پزشکان آموزش دهیم تا رسالت اصلی تربیت پزشک خانواده در ارائه خدمت سطح اول (PHC) را به عهده بگیرند.

خبر : رهنورد

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 686 بار   |   دفعات چاپ: 66 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر