• پایگاه فرهنگسازی سلامت

برگزاری دومین نشست کنسرسیوم همکاری پنج دانشگاه تهران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۳۱ |
برگزاری دومین نشست کنسرسیوم همکاری پنج دانشگاه تهران

دومین نشست کنسرسیوم همکاری پنج دانشگاه تهران مورخ 29 اردیبهشت ماه در سالن امیرکبیر دانشگاه تهران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ؛دومین نشست مشترک هیئت‌رئیسه پنج دانشگاه تهران تحت عنوان کنسرسیوم همکاری‌های ملی و بین‌المللی، با حضور رییس و اعضای هیئت‌رئیسه دانشگاه‌ها و باهدف گسترش ارتباطات بین دانشگاهی در راستای اجرای تفاهم‌نامه همکاری آموزشی، پژوهشی و فناوری و پی گیری اقدامات صورت گرفته 29 اردیبهشت 97 در سالن امیرکبیر دانشگاه تهـران برگزار شد.
در این نشست دکتر مسعود ناصری پور، رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: «بحث‌های جدیدی در دنیا مطرح است و دانشگاه‌های هزاره سوم به سمت تشکیل کنسرسیوم‌ها می‌روند و فکر می‌کنم در کمتر از یکی دو دهه آینده چیزی به نام دانشگاه علوم پزشکی تهران، ایران، شهید بهشتی نخواهد بود، بلکه کنسرسیوم‌هایی از این‌ها شکل خواهد گرفت.
دکتر ناصری پور در این جلسه عنوان کرد: با توجه به مطالبات اجتماعی ، خود دانشگاهها باید پیش قدم  و پاسخگو در برابر اجتماع باشند .
وی افزود: قسمت عمده تحصیلات تکمیلی توسط دانشگاهها راهبری و هدایت می  شود و بیشتر نخبه ها هم در این مکان وجود دارند که البته باید از پتانسیل موجود به نحو احسن استفاده شود.
دکتر ناصری پور با اشاره به همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران با دانشگاه صنعتی شریف در زمینه ایجاد رشته های بین رشته ای خاطر نشان کرد: در این راستا فعالیت های خوبی انجام گرفته است که البته نیازمند اصلاح قوانین آموزشی در زمینه تبادل استاد و دانشجو و تغییر الگوهای پژوهشی است.
او گفت: قدم اول در این جهت این است باید دیوارها بین دانشگاههای داخلی برداشته شود تا بین المللی شدن گام برداریم.
رییس دانشگاه اظهار امیدواری کرد: که با تشکیل کنسرسیوم بین دانشگاههای پزشکی و فنی مهندسی بتوان از پتانسیل و امکانات موجود دانشگاهها استفاده شود تا شاهد کاهش هزینه ها و افزایش بهره وری باشیم .
ایشان تشکیل کنسرسیوم را موثر معرفی کرد و افزود: کنسرسیوم می تواند قدرت چانه زنی دانشگاه ها را در برابر نهادهای قانون گذار بالا ببرد .
دکتر ناصری پور تاکید داشت: ما نیازمند ورود  به مقولات اجتماعی هستیم و امید است با ایجاد زیر ساختهای لازم و کمک معاونت اجتماعی بتوانیم قدم های خیری برای مردم کشور ایران برداریم.
در دومین نشست این کنسرسیوم نیز بر ضرورت همکاری‌های مشترک بین دانشگاهی که نقش جدی در هم‌افزایی فعالیت‌های علمی دانشگاه‌ها دارد تأکید شد و مسئولان دانشگاه‌ها  بر لزوم در نظر گرفتن تسهیلات لازم به‌منظور تقویت این همکاری‌ها تأکید و اعلام آمادگی کردند.

در ادامه مقرر شد دبیرخانه فعال کنسرسیوم  با مشارکت دانشگاه‌های عضو تشکیل شود.
در پایان تفاهم‌نامه مشترک، میان دانشگاه تهران و دانشگاه علوم پزشکی تهران در حوزه بین‌الملل به امضای روسای دو دانشگاه رسید.
براساس این تفاهم‌نامه رئیس یا معاونان بین‌الملل دو دانشگاه در بازدیدهای بین‌المللی از دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزشی خارجی در زمینه‌های علمی، پژوهشی، فناوری از طرف دانشگاه دیگـر نمایندگی داشته و امضای رئیس یا معاونان بین‌الملل هر دانشگاه به نیابت مسئول متناظر دانشگاه معتبر خواهد بود.
شایان ذکر است کنسرسیوم همکاری‌های پنج دانشگاه تهران به پیشنهاد دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1395 تشکیل‌شده است و در آن دانشگاه‌های تهران، علوم پزشکی تهران، علوم پزشکی ایران، امیرکبیر و صنعتی شریف عضویت دارند. در نخستین نشست مشترک این کنسرسیوم که فرودین 95 به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد، تفاهم‌نامه همکاری درزمینه‌های مختلف آموزشی، پژوهشی و فناوری بین روسای دانشگاه‌ها منعقد شد.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 572 بار   |   دفعات چاپ: 55 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر