• پایگاه فرهنگسازی سلامت

شماره های تماس با ما 02186701

آدرس

کسب جایزه ملی آموزشی ، پژوهشی و فرهنگی ایثار توسط دانشجوی دکتری تخصصی دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۳/۲ |

مهدی شیرزاد سیبنی دانشجوی دکتری تخصصی دانشگاه علوم پزشکی ایران  موفق به کسب جایزه ملی آموزشی ، پژوهشی و فرهنگی ایثار شد .
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ؛ دومین جشنواره آموزشی- تحصیلی جایزه ملی ایثار هم‌زمان با سی و دومین سال اجرای طرح شاهد به ‌فرمان حضرت امام خمینی (ره) اردیبهشت ماه در سالن همایش دانشکده تربیت بدنی دانشگاه تهران  برگزار گردید.
در این جشنواره از دکتر مهدی شیرزاد سیبنی دانشجوی شاهد دکترای تخصصی مهندسی بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران به عنوان رتبه برتر علمی، پژوهشی و فرهنگی مقطع دکتری تخصصی  با حضور دکتر اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور، حجه الاسلام شهیدی معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و جمعی از مسئولین وزارتخانه های بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و آموزش عالی تقدیر به عمل آمد.
گفتنی است این جشنواره با مشارکت و تعامل دستگاه‌های آموزشی عضو طرح شاهد اعم از وزارتخانه‌های علوم، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، آموزش‌ و پرورش، دانشگاه آزاد اسلامی و مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه برگزار شده و طی آن از مقام علمی و پژوهشی 70 نفر از برگزیدگان طرح شاهد شامل دانشجویان، دانش آموزان و طلاب شاهد و ایثارگر تقدیر به عمل آمد.
در این زمینه پس از اعلام فراخوان در سطح کشور و جمع‌آوری مستندات علمی، پژوهشی و فرهنگی دانشجویان، دانش آموزان و طلاب شاهد و ایثارگر از سوی کمیته‌های علمی مستقر در دستگاه‌های آموزشی نسبت به انتخاب سرآمدان و برترین‌های علمی در سطح ملی اقدام شده است.
افزایش انگیزه و تحرک تحصیلی و تقدیر از زحمات و تلاش‌های علمی جامعه هدف طرح شاهد و معرفی این عزیزان به آحاد جامعه به‌عنوان ثمرات و نتایج اجرای طرح شاهد از مهم‌ترین اهداف این جشنواره است که امیدواریم با اجرای سالیانه این برنامه   زمینه‌های رشد و تعالی هر چه بیشتر این عزیزان  فراهم گردد.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 1099 بار   |   دفعات چاپ: 164 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر