• پایگاه فرهنگسازی سلامت

بازدید شبانه وزیر بهداشت از بیمارستان های تابعه دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۳/۵ |
بازدید شبانه وزیر بهداشت از بیمارستان های تابعه دانشگاه علوم پزشکی ایران
دکتر هاشمی وزیر بهداشت به همراه دکتر ناصری پور شب پنج شنبه 3 خرداد  همزمان با هشتمین شب از ماه مبارک رمضان، از سه بیمارستان شهدای یافت آباد، شهدای هفتم تیر و فیروزآبادی بازدید کرد .
در این بازدیدها که تا بامداد چهارم خرداد ماه به طول انجامید، وزیر بهداشت ضمن بازدید از بخش های مختلف این بیمارستانها، از بیماران بستری عیادت و با پرسنل این بیمارستانها، گفتگو کرد.
دکتر هاشمی از بخش های اورژانس، جراحی زنان، LDR، BICU، CCU و ICU بیمارستان شهدای یافت آباد بازدید و دستوراتی در جهت تامین دستگاه های سی تی اسکن، ام آر آی و تسریع در رفع مشکلات پروژه طرح توسعه این بیمارستان صادر کرد.
همچنین ایشان از بخش های اورژانس، ICU، طرح توسعه 320 تختخوابی و پروژه کلینیک ویژه تخصصی و فوق تخصصی در حال ساخت بیمارستان شهدای هفتم تیر بازدید و دستور تامین تجهیزات بخش جدید ICU و نیز MRI این بیمارستان را صادر کرد.
در ادامه بازدیدها و همزمان با  نخستین ساعات بامداد روز جمعه 97/3/4 دکتر هاشمی به همراه هیات همراه  از بخش های مختلف بیمارستان فیروزآبادی شهرری شامل اورژانس، CCU2، کلینیک ویژه در حال ساخت، NICU و بخش در حال تجهیز BICU و همچنین طرح توسعه 320 تختخوابی این بیمارستان که در حال حاضر 75 درصد پیشرفت فیزیکی دارد، بازدید به عمل آوردند.

عکس : رحمانی

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 832 بار   |   دفعات چاپ: 54 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر